Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 143 napja iszom folyamatosan...

143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?

Figyelt kérdés

Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.

Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.

2022. okt. 17. 23:29
 31/92 A kérdező kommentje:

Igen :-(

Holnap nem kelek fel csak vízet iszom végig. Azt vettem észre ágyban a pia hiánya nem zavar.De ha neki állok tenni -venni akkor már igen.

Ilyet még nem próbáltam aludni egész nap ... ezt még ki próbálom

ha felkelek vége ...talán a második nap könnyebb lesz

2022. okt. 19. 20:35
 32/92 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig akkor kívántam meg az alkoholt, ha nagyon jó kedvem volt, vagy ha unatkoztam.

Gondolhatod, hogy azt a nagyon jó kedvet depresszió váltotta fel a piával.

Neked komolyabb bajod van azért, hogy önként otthon letedd. Te már kórházi kezelésre szorulsz, nem azért mert nem hiszünk benned, hanem, mert súlyos elvonási tüneteid lesznek, amikbe belehalhatsz

2022. okt. 19. 20:48
 33/92 A kérdező kommentje:

Ma nem ittam még. Tegnap 9 körül lefeküdtem és délbe keltem fel. Ébren lenni rossz. Fáradt vagyok mert nem pörget a pia.

Amúgy az utóbbi 1 hónapban másfél-két liter bort szoktam meginni és mellé 4 liter vízet.

Tehát hosszúlépéseket. Ma meg a holnap összejön onnét menni fog.

2022. okt. 20. 17:28
 34/92 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!
2022. okt. 20. 19:53
 35/92 anonim ***** válasza:
100%

5

"Minden nap szintig iszom ,és kerülöm a bajt. ,Istennek köszönhetem ,hogy egyben vagyok és nem a börtönben vagy valamelyik Kórházban."

Egyelőre eddig olvastam. Köszönd istennek azt is, hogy MÁS nincs kórházban vagy darabokban miattad.

2022. okt. 20. 20:55
 36/92 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor érdemben (továbbra sincs kedvem az egészet elolvasni).

Alkoholista vagyok (voltam) az elmúlt kb. 4 évben, ebből 1 évig ittam keményen, 3 éve nem iszom (egyáltalán), de ugye alkoholistának számítok.

Aki el akarja hagyni az alkoholt, annak kell találnia egy célt, egy értelmet arra, hogy miért akarja ezt. Én ezt a gyerekeimben találtam meg. (Nő vagyok. Férfiak sztem a gyerekeik miatt nem hagyják abba a piálást.)

Szóval 1 hónap elvonó következett kórházban, majd 4 hónap egy másik kórházban "rehab" néven, valójában egy sima pszichiátria nyílt osztályán voltam, ahol volt egy olyan részleg, ahol pszichoedukáció folyt. (Heti 2x-3x néztünk filmeket a témában, beszélgettünk, stb.) Mikor az összesen 5 hónap eltelt, akkor kijöttem a kórházból és már nem tudtam inni. Undorodtam és undorodom tőle.

Egyébként MÉG 6 hónapot voltam ezen a bizonyos helyen, ahol előzőleg 4 hónapot lenyomtam.

A másik, teljesen más út és megközelítés a 12 lépéses csoportok. Azok nagyon jók. És ingyen vannak.

Hajrá.

És kérlek, senkinek az életét ne kockáztasd az alkoholizmusod miatt.

35-ös voltam

2022. okt. 20. 21:03
 37/92 A kérdező kommentje:
Ma harmadik napja nem iszom.De ma nagyon rossz kedvem van bevettem 1 Tramadolt most sokkal jobb.Sportolni is van kedvem egy kicsit,sőt írogatni messengeren. Ez mindenkinél jókedvet csinál ez a gyógyszer ?
2022. okt. 22. 19:35
 38/92 anonim ***** válasza:
28%

37

Ügyes, hogy semmit nem reagáltál a 35-re és 36-ra. Nem tartasz még sehol.

2022. okt. 22. 19:41
 39/92 anonim ***** válasza:
100%

is an opioid pain medication used to treat moderate to moderately severe pain

Szerinted teljesen rendben van, hogy drogozol helyette? o.O

2022. okt. 22. 20:11
 40/92 anonim ***** válasza:
100%

39

Azért fordítsuk már le neki. Vagy ha ő érti, akkor a többieknek.

"A tramadol egy opioid fájdalomcsillapító gyógyszer, amelyet közepes és {közepesen} erős fájdalom kezelésére használnak."

Így van, a pszichiátrián azok szedték, akik "jól akarták érezni magukat", értsd jól ki akarták ütni magukat... kábítószerrel. A tramadol történetesen legális és tegyük fel, hogy a kérdező legális úton jutott hozzá, akkor is azért használja, hogy jobban érezze magát.

2022. okt. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!