143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?
Figyelt kérdés
Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.
Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.
2022. okt. 17. 23:29
11/92 A kérdező kommentje:
Az a baj csipegetek Tradmalolor 150mg, Rivotril 2mg ,de már szigorúan itthon , mindenhol veszélyt érzek. Vagy rám vagy másokra :-(
2022. okt. 18. 19:03
12/92 anonim válasza:
Az a baj, hogy az egészséged ingyen volt. Nem veszélyben vagy, hanem a fenevad szájában és észre sem veszed, nem is menekülsz.
13/92 anonim válasza:
kórházba feküdnék be midnenképp, tudom, hogy kellemetlen, de az alkohol elvonás durvább, halosabb kimenetelű, mint az én kis gyógyszerfüggőségem. Ennek ellenére én is majdnem bele döglöttem.
14/92 anonim válasza:
Alkoholelvonástól delíriumot lehet kapni és meghalni. Mármint ha nem fekszel be kórházba, hanem csak hirtelen nem iszol.
15/92 anonim válasza:
Ha, igazán le akarsz állni, ebben az esetben csak orvosi segítséggel fog sikerülni. Ahogy olvasom, amit írtál nincs más megoldás.
16/92 anonim válasza:
Én se kockáztatnám az életemet, volt függőként mondom
17/92 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólását !
Ha ma nem sikerül letenni késő délután befekszem a zárt osztályra :-(
Nagyon nehéz letenni és másokra is igaz sztem ,már semmi kockázatot nem vállalok. Tehát diszkóba ,kocsmába ,bálba nem megyek csak itthon vagyok.De tudom kő kemény alkoholista vagyok. Hiába öntöm ki másnap veszek új piákat. Másikat.Egyik nap fehér rum ,másik nap sör nap, talán jó jel a napokat számolom. Gondot látom a megoldást még nem :-(
2022. okt. 19. 03:37
18/92 anonim válasza:
még szép, hogy kőkemény alkoholista vagy. Még én se ittam midnennap egymásután, mégis gyomor és vastagbél guylladásom lett
20/92 A kérdező kommentje:
Kell hozzá genetika az ziher. Én Gyűlölöm magam. Ez a 145. nap :-(
2022. okt. 19. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!