Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 143 napja iszom folyamatosan...

143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?

Figyelt kérdés

Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.

Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.

2022. okt. 17. 23:29
 21/92 anonim ***** válasza:
100%
Papám is alkesz volt. :( Én is örököltem tőle. Én sok ok miatt tettem le az alkoholt. Legfőbb ok az volt, hogy meggyógyuljanak a szerveim meg hogy végre dolgozzak. De egyik se jött össze. Szerencsére nálam még nem alakult ki az allergiás reakció, mint nálad, szóval nekem könnyebb volt. :/
2022. okt. 19. 18:47
 22/92 A kérdező kommentje:

Nem szedem a gyógyszereket csak fel van írva. Egyiktől álmos vagyok másik meg pőrget. Rivotriltól qva álmos vagyok.

Másikat meg be is kéne tiltani szerintem ,mint ha 8 kávét ittam volna meg olyan kb.

2022. okt. 19. 18:49
 23/92 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az elvonóra, mert nem szenvedsz otthon, hanem csak folytatod az ivászatot. Ennek így semmi értelme.
2022. okt. 19. 19:00
 24/92 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtatókat kellene inkább betiltani
2022. okt. 19. 19:00
 25/92 A kérdező kommentje:

145 napja azért álltam neki inni mert szétment a könyököm 1 verekedésben.

És nem múlott el. Panaszkodtam józanul ide-oda ezeket kaptam rá. Rivotrilt később picivel.Nyílván nem szedem őket perpill nem rontok a helyzeten :-(

Igazából nem is kívánom , csak az alkoholt mást nem :-(

2022. okt. 19. 19:06
 26/92 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem be. Nincs lelki erőm hozzá. Részeg nem, vagyok most se ,de úgymond szintig kell igyak :-(
2022. okt. 19. 19:07
 27/92 anonim ***** válasza:
100%
Azért kaptál rá rivotrilt, mert az eü dolgozók jelenleg nem igazán akarják ellátni az embereket, akik nem fizetnek nekik. De szerencsére már kezdenek lebukni manapság az eü dolgozók.
2022. okt. 19. 19:10
 28/92 anonim ***** válasza:
92%
Én akkora patáliát csapnék le, ha nekem bárki is rivotrilt írna fel nem pszichés okokra. Betegjogi képviselőtől kezdve mindenkit megkeresnék. 6 évig voltam gyógyszerfüggő, ne tudjátok meg mit kellett átélnem. Azt a gyógyszert amúgy se lehetne kórházon kívül is szedni.
2022. okt. 19. 19:15
 29/92 A kérdező kommentje:

Ambuláns betegként írták fel mind kettőt.

Aki nem jártas : járó beteg voltam és semmit nem kértem ezeket kaptam

Alkohol meg lett a végső "megoldás" :-(

2022. okt. 19. 19:57
 30/92 anonim ***** válasza:
100%

29

Tudja mindenki, hogy ezek a f*szfejek minden szarra osztogatjak a nyugtatókat, mintha cukorka lenne. Sajnos magyarország ilyen. :(

2022. okt. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!