Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 143 napja iszom folyamatosan...

143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?

Figyelt kérdés

Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.

Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.

2022. okt. 17. 23:29
 41/92 anonim ***** válasza:
100%

40

Hát jó van, alapfokú angol, gondoltam értik az emberek. Barátnőm 60+ éves, megtanult hobbiból angolul. Nem látok mar olyan embert aki nem tudna angolul legalabb ennyit.

2022. okt. 22. 20:26
 42/92 anonim ***** válasza:
100%

41

Ne viccelj már velem. Angoltanár vagyok, a szüleim diplomás építészek (oké, ők már 70 felett vannak), egy szót nem tudnak angolul, az exeim szülei egy szót nem tudnak angolul, az egyik gyerekem apja (50 körül van) egy szót nem tud angolul és még órákig és órákig sorolhatnám, hogy kik nem tudnak angolul. Voltam pl. Dél-Magyarországon kórházban és ott sem tudott angolul senki rajtam és két más budapesti emberen kívül. De egy szót sem ám.

2022. okt. 22. 20:29
 43/92 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt nem gondoltam, bocsi.
2022. okt. 22. 20:38
 44/92 A kérdező kommentje:

De olvasok mindent.Tudom ,hogy vannak módszerek hosszú távú kezelések ez evidens.

38-nak írtam ezt,és köszi a sok választ !

2022. okt. 22. 23:21
 45/92 anonim ***** válasza:
100%
A Tramadol akkor baj, ha hosszú távon szedi. A kezdetben sokat tud segíteni, az elvonás fájdalmas az alkoholnál. Persze ezt addiktológián kéne, és ott kapna is fájdalomra gyógyszert
2022. okt. 23. 09:11
 46/92 anonim ***** válasza:
100%

45

Az a baj, hogy két féle addiktológia (rehab) van. Az egyik helyen adnak gyógyszert, a másikon nem. Az idén nyáron voltam pszichiátrián és találkoztam olyanokkal, akik az addiktológián voltak. Félelmetes sebességgel vették el tőlük a benzókat. Agyatlan módon. Egyik nap mondjuk még volt 10 mg xanaxjuk, a következő nap 8, a rákövetkező nap 6... Őrültek ezek az orvosok, komolyan.

2022. okt. 23. 09:44
 47/92 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja. :)

Én 2 év alatt raktam le 0.5 mg rivotrilt.

2022. okt. 23. 15:04
 48/92 anonim ***** válasza:
100%

#45 vagyok

Ezért nem mentem be sehova.

Mármint én xanax-dormicum-rivotril (tehát minden, ami benzo) függő voltam 5 évig.

Napi 7mg xanaxra volt masszív toleranciám.

Egyedül szoktam le, kockázatos vállalkozás volt, de hittem magamban, és legfőképp bíztam az excel táblázatomban.

Emberi hiba mindig becsúszhat, de egy függvény nem cseszi el.

Mindez 42 napot vett igénybe

2022. okt. 23. 15:29
 49/92 anonim ***** válasza:
100%
#48: Mit kell az excelbe írni, hogy leszoktasson?
2022. okt. 23. 16:01
 50/92 anonim ***** válasza:
100%

#45,48

Beleírtam, mennyit szedtem, kiszámoltam a felezéssel, mennyi van bennem, számoltattam toleranciát, kereszttoleranciát, "készletet" (hogy mennyi gyógyszerem van még), ezt összevetettem a pszichiáter által kiírt adaggal - számoltam eltérést.

Minden hatóanyaghoz külön munkalap, kivéve a kereszttolerancia oszlopa, ahhoz kellett pár egymáshoz kapcsolt is. Minden hatóanyaghoz óránkénti lebontás, ahogy ürül ki a vérből.. ill ahogy pótolod.

13 munkalap volt azt hiszem, de nem csak a 42 napra kellett, ez egy gondosan összerakott rendszer volt, mely 3 éven keresztül segített, hogy sose legyen semmiből túl sok, vagy túl kevés.

2022. okt. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!