Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 oltást felvettem mégis...

3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?

Figyelt kérdés
A tüdőmet kitudnám köpni annyira köhögök lázas is vagyok mindenem fáj stb. Most akkor az oltásnak igazából milyen haszna volt?
2022. aug. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
0%

"Eddig is hivatalos forrásokkal jöttem"

Csak épp azok sosem azt erősítették meg, ami meséket kanyarintottál köréjük.

Hogy van hivatalos forrásod arról, hogy létező ötlet a Great Reset, attól nem lesz igaz a meséd, hogy valakik pont most aktívan azon munkálkodnak, hogy minden magántulajdonod elvegyék.

És továbbra is várnék egy hivatalos forrást a H1N1-es állításaidról! Amíg ezzel is felsülsz, minek mennék bele bármi más témába?

2022. aug. 26. 20:56
 62/71 anonim ***** válasza:
67%

#61 Trükkös. Ugorjunk vissza a H1N1-re, mert az EU parlamentet már túl nagy falat lenne kidumálni.

A Great Resetről nem tudsz semmit, csak egy befuccsolt ötlet, az elindítása ellenére is, de én látom mögé a dolgokat, akkor is, ha pár dolog vele kapcsolatban a WEF hivatalos oldalán is megtalálható, mint a digitális azonosító chiphez kötött szolgáltatások. A Fit for 55, ami a fosszilis energia fokozatos kivezetése, én látom mögé, hogy az, mikor még wikin is fent van. A YGL mögé is én látom, hogy Schwab bácsi globális vezetőket tanított ki (végülis a YGL neve is ezt jelenti), mint Orbán, Putyin, Angela Merkel, Trudeau, Macron, Gates, Zuckerberg és mindenki teszi a dolgát, hogy a projektet megvalósítsák. Az EU parlamenti ülések, felszólalások mögé is csak én látom bele, hogy valóban azt mondják, amit. Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem bennem van a hiba?

2022. aug. 26. 21:26
 63/71 anonim ***** válasza:
29%

Hagyd. Az ilyen agymosottnak csak az M1-es híradón leadottak a hivatalosak. Kár energiát beleölni egy meddő felvilágosításba. Furcsa mód, a legtöbb konteónak kikiáltott dolog megvalósult az elmúlt időszakban. És még nincs vége, sajnos.

2022. aug. 26. 21:47
 64/71 anonim ***** válasza:
Szerintem ahány ember annyi kimenetel. Én 4 napja haldoklom kb. a covidtól, életemben még ilyen beteg nem voltam, novemberben volt egy oltásom és annyi. Láz, szédülés, elviselhetetlen fájdalmak, köhögés, ma már hánytam is, mandulám begyulladva, minden ami csak lehet. Aztán azt mondják ez az omikron ami elvileg gyengébb. Ahhoz képest két éve mikor az első variánsok dúltak, apám-anyám egy hónapig szenvedtek szegények mikor elkapták, én meg egy házban lakok velük, még csak náthás se lettem akkor. Nekem ez azt mutatja tök mindegy melyik variáns is ki hányszorosan oltott, egyszer se vagy éppen 5-ször. Lutri hogy kin mikor hogy jön ki.
2022. aug. 26. 23:54
 65/71 anonim ***** válasza:
0%

"Ugorjunk vissza a H1N1-re, mert az EU parlamentet már túl nagy falat lenne kidumálni."

Semmi trükkös nem volt benne. Korábban leírtam neked elég konkrétan, hogy mi a Great Reset, és a linkjeid is engem igazoltak vissza. Hogy aztán te külön meséket költöttél köré, amiket már semmilyen forrással nem tudtál megerősíteni, nos... gyakorlatilag pont ugyanúgy sültél fel ezzel is, mint a H1N1-es átverős meséiddel.

2022. aug. 27. 04:32
 66/71 anonim ***** válasza:
53%
50 egy kérdést sem tettél fel. Csak személyeskedsz és beleközni próbálsz a másikba a kérdéshez nem kalcsolódó dolgokkal. Szánalmas.
2022. aug. 27. 13:01
 67/71 anonim ***** válasza:
0%
#66: Miről szeretnél velem beszélgetni? Korábban is összefutottunk már egy-két kérdés alatt, akkor sem sikerült igazán megtalálni a közös hangot, mert folyton folyvást támadsz.
2022. aug. 27. 13:16
 68/71 anonim ***** válasza:
57%
A hálál akar veled beszélgetni. 😆😆
2022. aug. 27. 13:20
 69/71 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg mit ugrálsz?
2022. aug. 27. 13:21
 70/71 anonim ***** válasza:
100%
#65 Szóval te magyaráztad el nekem a Great Reset-et, ami szerinted csak egy kósza ötlet volt, hiába ott a hivatalos link a projekt elindításáról, plusz egy csomó infó a jövőről a WEF oldalán. Konkrétan ott tartunk, hogy az EU parlamentben is nyílt felszólalások vannak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mégis engem próbálsz hülyének beállítani. Ennyire hülye már te sem lehetsz magadtól. Működik az oltás, tökéletesen bizonyítod, hogy egyre kevésbé lesztek képesek bármit is felfogni a világból.
2022. aug. 27. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!