3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?
"Eddig is hivatalos forrásokkal jöttem"
Csak épp azok sosem azt erősítették meg, ami meséket kanyarintottál köréjük.
Hogy van hivatalos forrásod arról, hogy létező ötlet a Great Reset, attól nem lesz igaz a meséd, hogy valakik pont most aktívan azon munkálkodnak, hogy minden magántulajdonod elvegyék.
És továbbra is várnék egy hivatalos forrást a H1N1-es állításaidról! Amíg ezzel is felsülsz, minek mennék bele bármi más témába?
#61 Trükkös. Ugorjunk vissza a H1N1-re, mert az EU parlamentet már túl nagy falat lenne kidumálni.
A Great Resetről nem tudsz semmit, csak egy befuccsolt ötlet, az elindítása ellenére is, de én látom mögé a dolgokat, akkor is, ha pár dolog vele kapcsolatban a WEF hivatalos oldalán is megtalálható, mint a digitális azonosító chiphez kötött szolgáltatások. A Fit for 55, ami a fosszilis energia fokozatos kivezetése, én látom mögé, hogy az, mikor még wikin is fent van. A YGL mögé is én látom, hogy Schwab bácsi globális vezetőket tanított ki (végülis a YGL neve is ezt jelenti), mint Orbán, Putyin, Angela Merkel, Trudeau, Macron, Gates, Zuckerberg és mindenki teszi a dolgát, hogy a projektet megvalósítsák. Az EU parlamenti ülések, felszólalások mögé is csak én látom bele, hogy valóban azt mondják, amit. Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem bennem van a hiba?
Hagyd. Az ilyen agymosottnak csak az M1-es híradón leadottak a hivatalosak. Kár energiát beleölni egy meddő felvilágosításba. Furcsa mód, a legtöbb konteónak kikiáltott dolog megvalósult az elmúlt időszakban. És még nincs vége, sajnos.
"Ugorjunk vissza a H1N1-re, mert az EU parlamentet már túl nagy falat lenne kidumálni."
Semmi trükkös nem volt benne. Korábban leírtam neked elég konkrétan, hogy mi a Great Reset, és a linkjeid is engem igazoltak vissza. Hogy aztán te külön meséket költöttél köré, amiket már semmilyen forrással nem tudtál megerősíteni, nos... gyakorlatilag pont ugyanúgy sültél fel ezzel is, mint a H1N1-es átverős meséiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!