Mint már írtam a 7. válaszban, hogy én egy oltást se kaptam és teljesen makk egészséges vagyok. Párom se, se apukám, se párom apja és annak élettársa..stb..és mindenki él és virul.
Akkor mi istenek vagyunk ezek szerint, hisz már rég meg kellett volna halnunk a te agymenésed szerint.
2022. aug. 25. 20:37
22/71 anonim válasza:
"Mint már írtam a 7. válaszban, hogy én egy oltást se kaptam és teljesen makk egészséges vagyok. Párom se, se apukám, se párom apja és annak élettársa..stb..és mindenki él és virul.
Akkor mi istenek vagyunk ezek szerint, hisz már rég meg kellett volna halnunk a te agymenésed szerint."
Miért kellett volna? Az oltásról tudjuk, hogy nagy átlagban enyhébb lefolyású betegséghez vezet. Ergo akinek oltás után is tünetei vannak a fertőzéstől, annak jó eséllyel súlyosabb tünetei islehetnének oltás nélkül.
Ha neked oltás nélkül se volt semmi bajod, ebből mégis milyen logika szerint facsartad ki hogy meg kellett volna halnotok?
2022. aug. 25. 20:42
23/71 anonim válasza:
Mindenkinek más a teste. Ő valószinuleg a kerdezonel is nagypbb dozist kapott a virusbol ahogy elkapta. Jobbulast kivanok
2022. aug. 25. 20:54
24/71 anonim válasza:
"Elolvastad te, hogy kinek címeztem a válaszom és hogy ő mit írt, vagy csak idebüfögted az értelmetlenségedet, amit éppen akartál?"
El, és a reakcióddal ellentétben semmi olyasmit nem írt, amiből az következne, hogy minden oltatlan lélegeztetőre kerül, vagy meghal. Legközelebb ne csak olvass, de legalább próbáld meg értelmezni is, amit olvasol. Hidd el, hasznos dolog az értő olvasás! :)
2022. aug. 25. 20:57
25/71 anonim válasza:
Kérdező ahogy elnézem a válaszokat, itt egy oltaselenes agyhalott ír millió választ dühében. Mondjuk nem értem kire és miért ilyen dühös hisz nincsenek korlátozások és az oltás sem kötelező. Szabadon nem oltathatja be magát ha nincs kedve hozzá. Sajnos az influenza meg a covid is olyan típusú vírusok ami ellen nem alakul ki hosszítávú védelem se az oltasok se a megbetegedés hatására. Kb fél év amíg hat érdemben a megbetegedés ellen az oltás de ez is egyén meg kor függő. Idős emberek immunrendszere rosszabb őket nem védi annyi ideig és olyan mértékben sem mint egy huszonéves embert. Ráadasul folyton új vírustörzsek alakulnak ki a jelenlegi oltások meg az eredeti wuhani törzs ellen készültek. A többi ellen nem adnak olyan hatékony védelmet. De előbb reagál a szervezet hamarabb felismeri a vírust és hamarabb kezd el védekezni ellene mintha nem lennél beoltva. Nem tud annyira elszaporodni a covid és nem okoz halálos megbetegedést. Kivéve persze krónikus beteg idős embereknél. Az oltás nem okoz semmi rémséget amit a buta fiatlameber felsorolt. Pusztán megbetegedés és fertőződés népkül tanítja meg a szervezetet a védekezésre. Nem igaz, hogy aki be van oltva mind beteg lesz aki nincs meg nem lesz beteg. Marhaság. Én egy 200 fős cégnél dolgozom. Sok oltatlan kollégám lett nagyon beteg volt akinek maradandó egeszségkárosodása lett, többen kórházba kerültek, 1 ember meghalt, és sok fiatal fitt sportos munkatárs 1 hónapig volt betegszabadságon és zombiként jöttek vissza. Az oltottak közül is megbetegedtek de enyhe tünetekkel. Csak a 10 nap kötelező karantént töltötték le, olyan is volt akinek tünete sem volt pozitív teszt mellett. Egy kolleganő lett komolyabban beteg 3 oltással. De ő egész évben betegeskedett mindenfélével. Maradnadó egészségkárosodása neki sem lett és kórházba sem került. Nekem 3 oltásom van és egyelőre megúsztam a dolgot. Sajnos most sok fesztivál volt sok külföldi jött hazánkba. A fene tudja milyen új covid törzseket hoztak be. Mindegyiknek elterőek a tünetei. Az oltás jó dolog, sajnos nem lehet megelőzni egeszséges életmóddal a megfertőződést, a komoly szövődményeket sem. Lásd Csollány Szilveszter. De személyes példát is tudnék mondani. Maratonfutó ismetőseim is nagyon betegek voltak oltás előtt kapták el. Az erős immunrendszer meg nem feltétlenül nyerő covid esetében mert ha túl erős az immunreakció az citokinin vihart okozhat a szervezetben ami erős gyulladást okoz és halallal is végződhet. Hogy oltatlanok nem kapják el az csak a szerencsén múlik vagy valami olyan genetikai sajátságon aminek még keresik az okát. (Biológia szakon végeztem 5 évig tanultam mikrobiológiát) de nyugodtan le lehet pontozni ezzel mindenki magáról mond majd el kritikát. :)
2022. aug. 25. 21:58
26/71 anonim válasza:
25: Mikrobiológus :D
A helyesírást nem tanították meg az egyetemen?
Az oltás propagandáért mennyit adnak?
2022. aug. 25. 23:32
27/71 anonim válasza:
Tehát ha valaki leírja hogy ő mennyi embert ismer, aki nem oltott, mégsem lett beteg, vagy aki oltottan is beteg lett, az normális. De ha valaki leírja hogy ő mennyi embert ismer akiknél használt az oltás, az propaganda. Hát, így tényleg könnyű egy oltásellenes mesevilágba ringatnia magát az embernek...
2022. aug. 26. 04:40
28/71 anonim válasza:
"De ha valaki leírja hogy ő mennyi embert ismer akiknél használt az oltás, az propaganda. "
Inkább annak örüljön, hogy nem lett semmi baj az oltástól, mivel folyamatosan regisztrálják a mellékhatásokat, amiket okoz. Gondolom te is emlékszel arra a rövid Szlávik videóinterjú tvrészletre, mikor ő maga mondta, hogy ezek kísérleti fázisban vannak, mivel nem volt meg a szükséges 2 év, hogy leteszteljék. Így maguk az emberek voltak a tesztalanyok.
2022. aug. 26. 05:53
29/71 anonim válasza:
Nyilván, mindennek lehetnek mellékhatásai, egy mezei aspirinnek is. A lényeg mindig az, hogy ezek ne mutassanak túl az előnyein. Ez pedig a covid vakcinákkal is így van.
Szlávik videót egyet sem láttam, mivel se Magyarországon nem élek, se tévézni nem szoktam. De ezek szerint nem egy kifejezetten hozzáértő ember, hisz alapvetően nem a tesztek szoktak évekig húzódni, hanem a bürokratikus huzavona a sok papírmunkával, engedélyeztetések. Mellesleg az elmúlt két évnek köszönhetően mára már pont a covid vakcinák váltak a világon az egyik - ha nem a - legszéleskörűbben tesztelt gyógykészítménnyé. Szóval az elején még volt némi létjogosultsága hogy nem lettek annyira kiterjedten tesztelve, de mostanra már rég idejétmúlt ez az érv.
2022. aug. 26. 05:59
30/71 anonim válasza:
Tessék a riportrészlet, amit említettem, ATV-ben történt ez az egész:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!