Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 oltást felvettem mégis...

3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?

Figyelt kérdés
A tüdőmet kitudnám köpni annyira köhögök lázas is vagyok mindenem fáj stb. Most akkor az oltásnak igazából milyen haszna volt?
2022. aug. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
30%

26 köszi elég jó a helyesírásom. ;)

28 Nem igaz amit mondasz. Nem kíserleti vakcinákról van szó. Csak te semmit nem tudsz a vakcinakutatásról. Az elölt vírust tartalmazó oltásokat évtizedek óta használják. Ilyen pl az influenza vagy a veszettség elleni oltás is. A vektor vakcinák sem újak. Már az ebola ellen is használták őket. Az mRNS oltasok újak de a fejlesztésük nem most indult hanem évekkel ezelőtt. Sokféle koronavírus létezik nem csak a covid19. Ezeket már ismerték korábban nem egy teljesen új fajta vírus jelent meg. Nem mellesleg ma Magyarországon 12 kötelező oltást kapnak a gyerekek. Az ellen nincs hiszti pedig messze nem olyan korszerű és olyan kevés mellákhatással bíró oltóanyagok mint az mRNS vakcinák. Mégis túléli őket minden gyermek.

Mellekhatása mindennek lehet de attól hogy pl valaki mogyoróallergiás még nem tiltják be a mogyorót világszerte. Nagyon alacsony az oltasok kockázata a covidfertőzés sokkal nagyobb kockázatokat rejt magába amit szinte lehetetlen elkerülni aki nem remeteként él.

Nem semmi, hogy egy oltastól ennyire rettegnek emberek. :) Ez egy jó dolog örülni kéne a lehetőségnek egy ilyen helyzetben.

2022. aug. 26. 11:28
 32/71 anonim ***** válasza:
22%

Szóval, akkor te okosabb és tájékozottabb vagy, mint Szlávik János? Ott a videórészlet a 30. válaszban.. ott van, feketén-fehéren, nem én találtam ki.

De, ha te okosabb vagy Szláviktól, akkor kérlek, linkeld be a tudományos írásaidat, hol vagy megtalálható interneten, tehát igazold, hogy minden szavad igaz, és Szlávik hazudik.

Bár itt az összes talpnyaló hazudik, veled együtt, szóval lényegtelen. :D

2022. aug. 26. 11:32
 33/71 anonim ***** válasza:
31%

31: Úgy látszik nem csak írni hanem olvasni sem tudsz. 😂 Olvasd el az irományod mennyi helyesírási hibát tartalmaz,ami egy tanult embertől (mint említetted) elég nagy szégyen. De a neten bárki azt mond magáról amit akar.

Örülj akkor a lehetőségnek,és adj be magadnak még pár vakcinát.. Nyugodtan lehet ezt is lepontozni,a többi profilodról szokásod szerint,kedves fotelharcos.

2022. aug. 26. 11:33
 34/71 anonim ***** válasza:
42%

"Tessék a riportrészlet, amit említettem"

Én elhiszem, hogy mondott ilyet, de változtat ez bármin is?

2022. aug. 26. 11:48
 35/71 anonim ***** válasza:
25%

" de változtat ez bármin is?"

Az emberek önként és dalolva mentek kísérleti nyúlnak, abban a hiszemben, hogy ez mennyire hűű de szuper, mert a nagynevű orvosok, celebek promózták, egyébként pedig egy kalap sz..rt se ér. De aki erre nem jött még rá ennyi idő után se, az menthetetlen.

2022. aug. 26. 11:51
 36/71 anonim ***** válasza:
67%

Ha a nagynevű orvosok az elmúlt 100-ból 99 alkalommal hatékony szerekkel rukkoltak elő, akkor igen, természetes emberi reakció, hogy egy új problémára kifejlesztett új szerben is megbízik az ember. Hiszen az egészségtudomány már számtalanszor bizonyította, hogy a gyógyszerek és az oltások nem csak dolgok véletlenszerű összeöntögetéséből készülnek, hanem sok évtizedes technológiákkal, célzottan, az adott problémára kerülnek kifejlesztésre.

Nem is beszélve hogy, mint említettem, már eleve bizonyítást is nyert ez a bizalom, hisz már több milliárd "teszten" vagyunk túl, amik mind azt bizonyították hogy jelentősen képes csökkenteni az oltás a tünetek és a súlyos szövődmények kialakulását, vagyis szokás szerint működik a dolog. Tehát mi értelme volt a "csakazértse" hozzáállásnak, pláne mi értelme van még most is, miután már az adatok is bőven rád cáfoltak?

[link]

Ez csak egy a sok közül, de a világban mindenfelé hasonló eredményeket látni.

2022. aug. 26. 11:59
 37/71 anonim ***** válasza:
59%
#25: 5 évig az tanul mikrobiológiát, aki TDK-zik vagy aki az istennek se bír átmenni a tárgyból sokadik nekifutásra sem. A helyesírásod csapnivaló, a vesszőket nem teszed ki, a "citokinin vihart" talán a táplálkozástudományi szakon tanultad? Ettől függetlenül néhány dologban egyetértek.
2022. aug. 26. 12:59
 38/71 anonim ***** válasza:
30%

37eske az írasodból látszik, hogy fogalmad sincs a jelenlegi felsőoktatásról. Gyanítom még a gimnáziumot sem végezted el.

Megsúgom 3 év a bsc és 2 év az msc. Remélem a 2 számot sikerül összeadnod. Én a valóságot írom le mert semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy valótlant állítsak. Szlávik meg Rusvai és Cilike néni a kormány szócsövei azt mondják amit a szájukba adnak. Sokszor elég nagy baromságokat. A kedvencem Cilike neni hipóba mártott tojasai voltak. Ezen röhögött az egész évfolyam a fejét fogva. A helyesírásomról meg le lehet szálni. Remek lenne ha mindenki tudná úgy használni a magyar nyelvet ahogy én. Ezen a felületen kész csoda ha valaki a hülyét nem pontos j-vel írja.

Egyebként roppant szánalmas, hogy pár kihagyott vessző az összes érved az oltások ellen. :)

Sajnos semmivel nem vagy különb azoknál akik a feketehimlő vakcina ellen kampányoltak azzal az igen bölcs érvvel, hogy isten ellen való és szarva meg patája nő tőle annak akit beoltanak. Szerencsére a tudomány győzött és eltűnt a feketehimlő a Föld színéről.

2022. aug. 26. 13:36
 39/71 anonim ***** válasza:
59%

#38: Na várjál csak, 3+2 az izé, a számológépbe mindjárt bepötyögöm ... 5.

Keversz mindent mindennel, én nem vagyok oltásellenes, 3 Pfizer van bennem, meg influenza ellen is kaptam valamit.

Isten meg a tudomány nem egymás ellenségei, egyébként Isten győz.

A gimi meglett, meg pár egyetemre is felvettek, szóval nem vagyok annyira fogalmatlan, mint gondolod.

A tojásokat nem mosogatjuk vásárlás után, mert a védőréteget is leszednénk, ami megakadályozza, hogy belemenjen a szalmonella. Közvetlenül feltörés előtt mosható.

2022. aug. 26. 13:52
 40/71 anonim ***** válasza:
Na ezt majd magyarázd el Cilike néninek is. ;) Isten csak egy fikció.
2022. aug. 26. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!