3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?
Tök véletlenül egyszer sem lettem covidos,csak a tv-ből tudok erròl a covid baromságról.
0 darab oltással nagyon jól vagyoj,a körülöttem lévő oltottak meg folyton halálos betegek,meg kórházban haldokolnak!
Na,megérte oltodázni,oltottak??
Férjemmek 4 oltása van. Nekem 2.
Júniusban kaptuk el a covidot , előtte még sosem kaptuk el. Én kezdtem és a kisebbik fiam 39.2 lázzal ami nem akart múlni és iszonyú fejfájással. Aztán török fájás , köhögés és gyengeség, izomfájdalom. Pár nap múlva elkapta a férjem és a nagyobbik fiam. Nekik csak 38 körüli lázuk volt. És köhögés. Gyengeség.
Gyerekek nincsenek oltva. Ok gyorsan túl voltak rajta. Mi nagyon betegek voltunk. Én voltam a legbetegebb. Azért írtam le ,hogy elkaphatod bármennyi oltással is. Hogy kire hogy hat a vírus azt nem tudni. Jobbulást !
Sok agymosott hogy lepontozza az oltás kritikus válaszokat. Na oltassátok még magatokat fidesznyikek jó sokszor.
Nehogy megmozduljatok és inkább egészségesen éljetek...
Ha ebben az országban annyira fontos lenne a népnek a saját egészsége, akkor tenne érte, nem lenne annyi elhízott ember és olyan gyenge immunrendszerű, hogy a legkisebb fuvallattól is 1 hónapra ágynak dőlne. Ez a covidhiszti előtt is már megvolt. Most csak jobban látszik, hogy ki mennyire foglalkozik saját egészségével.
Az már mellékes, hogy a befolyásolhatóság is nagyon kiütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!