Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 oltást felvettem mégis...

3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?

Figyelt kérdés
A tüdőmet kitudnám köpni annyira köhögök lázas is vagyok mindenem fáj stb. Most akkor az oltásnak igazából milyen haszna volt?
2022. aug. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
44%

Nem egy előadás érdekel, meg agymosó konteós videók, amik direkt arra játszanak hogy az érzelmekre hatva, a racionalitást megkerülve nyomjanak le a torkodon bármilyen kamusztorit.

Te azt állítottad, hivataloa forrásokból tájékozódsz, akkor mutasd a hivatalos forrásokat, mégis mitől lenne kamu a H1N1!

Bár mivel a Great Resettel kapcsolatban is pont azt tetted, hogy a valódi hivatalos információk mögé magyarázol olyan összeesküvéseket, amik semmilyen hivatalos formában nem léteznek, hát, sok reményt nem fűzök hozzá. De tessék, adok egy esélyt, bizonyítsd be, hogy nem csak egy átlagos konteós vagy, aki bármilyen mesét elhisz! Hivatalos forrásokról beszéltél, tehát, H1N1, mutass nekem róla hivatalos forrásokat!

2022. aug. 26. 17:12
 52/71 anonim ***** válasza:
45%

#51 2 perc Google használatot ígényel. Írtam, keress rá Marc Van Ranst (belga közegészségügyi orvos, Katholieke Universiteit Leuven és a Rega Orvosi Kutatóintézet virológiai professzora, influenza járvány felkészülési tervező, covid közegészségügyi kockázatelemző és a Coronavírus Tudományos bizottság tagja) Chatham House-i előadására, vagy nézd meg a Monopolyt, mert abban is benne van.

Míg te azt hiszed, a Great Reset csak egy ártatlan ötlet volt, ami be is fuccsolt, addig én tájékozódtam róla, többek közt a WEF hivatalos oldalán. Nyilván nehéz bármit is képzelegnem mögé azután, hogy túl nyiltan csinálják az egészet és azt is lehet tudni, mi lesz még.

2022. aug. 26. 17:23
 53/71 anonim ***** válasza:
48%
Te állítottad, hogy HIVATALOS oldalakról tájékozódtál! Tehát? Hol van egyetlen darab HIVATALOS dokumentum is bármilyen H1N1 átverésről?
2022. aug. 26. 18:47
 54/71 anonim ***** válasza:
#53 Neked amúgy mi bajod? 🤨 Ez egy hivatalos előadás volt a Chatham House-ban, meg lehet találni neten. Ugyanolyan hivatalos, mint az Új világrend nemzetközi konferencia, vagy a Global Future 2045 kongresszus.
2022. aug. 26. 19:04
 55/71 anonim ***** válasza:
32%

"Ez egy hivatalos előadás volt a Chatham House-ban"

Mégis mitől válna ettől hivatalossá?

Ha nem ismered a szó jelentését, tessék:

[link]

2022. aug. 26. 19:14
 56/71 anonim ***** válasza:
#55 Rá se kerestél, de rávágod, hogy nem hivatalos. Az szép. Amúgy meg miért a H1N1 műbalhén rugózol még mindig? A covid is mesterséges vírus.
2022. aug. 26. 20:18
 57/71 anonim ***** válasza:
48%

Megkérdeztem, nem rávágtam.

Gondolom hivatalos forrásod persze erre a mesterséges covidra sincs...

2022. aug. 26. 20:22
 58/71 anonim ***** válasza:
28%
Na kérdező,szerintem te se gondoltad hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel,ekkora lavinát indítasz el :D
2022. aug. 26. 20:25
 59/71 anonim ***** válasza:
48%

De csak segítségképp, egy szimpla előadás olyan esetekben lehet hivatalos, ha mondjuk egy termék gyártója beszél az adott termékről, akkor az az adott termékkel kapcsolatos hivatalos álláspont. Ha például egy felhasználó beszél az adott termékről, az már nem a termékkel kapcsolatos hivatalos álláspont. Az szimplán az adott ember véleménye. Képes vagy értelmezni ezt a különbséget?

Akkor menjünk tovább. Egy kutatócsapat egy tagja képviselheti az adott csapat hivatalos álláspontját egy előadáson. De ez ennyi, a szóban forgó kutatócsapat álláspontja. Ettől még az adott előadásnak nem lesz például tudományosan bármi hitele is. Ez a különbség értelmezhető?

Ha igen, akkor újra megkérdezném, egy előadás a Chatham house-ban a H1N1-ről mitől számít hivatalosnak, és egyáltalán milyen téren hivatalos?

2022. aug. 26. 20:31
 60/71 anonim ***** válasza:
50%
#57 Eddig is hivatalos forrásokkal jöttem, nem csak Marc előadásával, hanem a Világgazdasági fórum hivatalos oldalával, a Fit for 55-al, a Young Global Leaders-sel. Miért kerülöd ezeket? Az EU parlament hivatalos forrásnak számít, vagy az is kamu a szemedben?
2022. aug. 26. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!