Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 oltást felvettem mégis...

3 oltást felvettem mégis koronavírusos lettem?

Figyelt kérdés
A tüdőmet kitudnám köpni annyira köhögök lázas is vagyok mindenem fáj stb. Most akkor az oltásnak igazából milyen haszna volt?
2022. aug. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
8%

Az előbb még a gimit se nézted ki belőlem, most meg oktassam ki az országos tisztifőorvost? Majd utánanéz, ha érdekli.

Isten fikciója volt ez a világ, hát megteremtette. Te mit hoztál létre? Vagy csak rombolni szeretsz?

2022. aug. 26. 14:04
 42/71 anonim ***** válasza:
69%

A 37-es kommentelő nem az a fanatikus oltásellenes aki korábban próbálta itt osztani az észt. Neki csak 3 pipája volt.

Viszont 37-es, mikrobiológia valóban alaphangon 5 év. Biosz alapszak 3 év + mikrobi mesterképzés 2 év.

2022. aug. 26. 14:44
 43/71 anonim ***** válasza:
54%

#42: Nincs mikrobiológus mesterképzés, csak biológus. Az egy bővebb, általánosabb dolog. Mikrobiológus szakirányú továbbképzés létezik, ami pl. biológia BSc után megcsinálható:

[link]

2022. aug. 26. 14:55
 44/71 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező!

Az oltás működik, csak nem a mesterséges, 99,98% túlélési esélyű covid ellen van. Jobbulást kívánok!

Kedves mikrobiológus barátom! Neked meg ismét javaslom a 26-os választ.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1185436..

2022. aug. 26. 15:08
 45/71 anonim ***** válasza:
24%
Te írtad azt a 26-os választ? Milyen konteós zugblogokról gyűjtögettél össze ennyi tudománytalan marhaságot?
2022. aug. 26. 15:18
 46/71 anonim ***** válasza:

#45 Én hivatalos forrásokból tájékozódom, nem a média agymosásából. Pl itt a Világgazdasági fórum hivatalos oldala, a "Great Reset" projekt elindításáról. Ez a projekt globális és 2 éve folyamatban van. Tudsz erről valamit mondani, vagy csak a személyeskedés megy?

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 26. 15:26
 47/71 anonim ***** válasza:
44%

Akkor mutass egy hivatalos forrást például arról a marhaságról, hogy a H1N1 az valami átverés!

A Great Resetről meg mit kéne mondani? Persze, a Világgazdasági fórum felvetett egy ötletet, miszerint a fenntarthatóság miatt egyre inkább a bérlésre, az újrafelhasználásra, stb kéne átállni. Ahelyett, hogy pl minden évben új mobilt vesz az ember, vagy van olyan aki egyedül 2-3 kocsit tart otthon feleslegesen. Alapvetően nem hülyeség, de sokak részéről komoly lemondásokkal járna, amennyire látom, a kormányok jelentős része sem áll ki mellette, szóval nagyjából meg is maradt az egész egy ötlet szintjén.

2022. aug. 26. 15:31
 48/71 anonim ***** válasza:
45%

#47 Keress rá Marc Van Ranst előadására, vagy nézd meg a Monopoly dokufilmet, abban benne van. Azt amúgy sem ártana megnézed, mert úgy látom, nem tudatosult benned, hogy ez mennyire komoly dolog.

Ez nem egy ötlet, ez egy projekt! El lett indítva 2 éve, ott a link is hozzá. A Great Reset, más néven a Nagy Újraindítás, vagy Új világrend kiépítése folyamatban van. A világ, teljes, globális átalakulását foglalja magába. A magántulajdon eltörlése is a része, ami ellen ugyan felszólaltak az EU parlamentben, de nem állt le a projekt. Nem csak erőszakkal lehet ám elvenni a házadat, kocsidat, hanem kisemmizéssel is. Vagy ott a "védettségi" kártya valódi szerepe elleni felszólalás, szintén az EU parlamentből. Mégis jön a bohóckodás a QR kóddal, aztán meg a digitális azonosító chip, ami még a WEF oldalán is szerepel/szerepelt, hogy milyen szolgáltatásokat kapcsolnak majd hozzá. Ott a "Fit for 55", ami szintén a Great Reset része, a fosszilis energia fokozatos kivezetése. Én nem úgy látom, hogy ez a terv is megszűnt volna létezni. Nem veszed észre, hogy a szemed előtt esik szét szándékosan a világ? Nem Orbán a balfsz, ő a Világgazdasági Fórum alatt, pontosabban a a YGL-nél (Fiatal Globális Vezetők) tanult, mint Putyin, Macron, Trudeau, vagy akár Gates és Zuckerberg. Ők azt hajtják végre, amit Schwab bácsi tanított és mond nekik. Azt hiszed, az 1 országot érintő, fél éve tartó háború miatt van gazdasági válság, energiaválság meg élelmiszerhiány? Ez is pont akkora átverés, mint a covid. Tudod, miért fut 2 szálon a történet? Mert ha mindenki tudná, hogy mi folyik itt, mit tettek és mit fognak tenni velünk, akkor nem tudnák megcsinálni a világ átalakítását, mert az emberiség nem hagyná magát. De így... Az emberek csak bosszankodnak az árak miatt, a gáz és villanyszámla miatt, az üzemanyag ellátás miatt, de nem tesznek semmit, mert azt hiszik, ez ellen nem lehet tenni, a csúnya-csúnya háború miatt van, véletlenül sem azért, mert az Új világrend miatt le kell rombolni a régit...

2022. aug. 26. 16:12
 49/71 anonim ***** válasza:
44%

41eske semmit mást nem tudsz csak személyeskedni. Nem hinném, hogy vadidegeneknek kéne magyarázkodnom. Felesleges is lenne mert komoly gondjaid vannak a szövegértelmezéssel.

Ha valakinek van kérdése oltásokkal kapcsolatban szívesen válaszolok. Ebbe az értelmetlen kötözködésbe és személyeskedésbe nem fogok belesűllyedni.

És senki nem állította, hogy mikrobiológus vagyok. 5 évig tanultam mikrobiológiát. A kettő nem ugyan az a gyengébbek kedvéért. De akit érdekel mikrobiológia szakirány több helyen is volt szerintem van is.

2022. aug. 26. 16:42
 50/71 anonim ***** válasza:
0%
49eske: egy szál kérdésemre nem tudsz/akarsz korrekt választ adni, így nincs miről beszélnünk. További szép napot!
2022. aug. 26. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!