Nyaki ultra hang az ki mutatja ha gége rakom van vagy bármi nem oda illő dolog?Tegnap voltam ultrahangon minden rendben volt. Fura gombóc èrzès van a torkomban.Nem fàj táplálkozás közben meg el is szokott mullani magától.Fül orr gègèsz szerint reflux
Figyelt kérdés
Hipochonder vagyok rajt kattogok sokat ....2022. máj. 26. 19:51
21/22 anonim válasza:
Borzasztó érzés.És hányan vannak így csak nem mernek beszélni róla
22/22 anonim válasza:
Látom másnak is vannak hasonló tünetei.
Én két hónapja érzem a gombócot a torkomban, sokszor "fáj", szinte egész nap erre figyelek. Tükrözésem volt ahol nem látták semmit, illetve voltam gégészeten, azt mondták hogy ép. Bár egy piros folt van a mandulám helyén.
Szerintetek érdemes elmenni egy nyaki uh-ra vagy más vizsgálatra? Mert nagyon rossz hogy már ennyi ideje ez van. Dokik savcsökkentőt adtak rá, mást nem mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!