Nyaki ultra hang az ki mutatja ha gége rakom van vagy bármi nem oda illő dolog?Tegnap voltam ultrahangon minden rendben volt. Fura gombóc èrzès van a torkomban.Nem fàj táplálkozás közben meg el is szokott mullani magától.Fül orr gègèsz szerint reflux
Figyelt kérdés
Hipochonder vagyok rajt kattogok sokat ....2022. máj. 26. 19:51
11/22 anonim válasza:
Miről beszélünk? Az étkezésed alapján jó hogy refluxos vagy..ne is varf hogy javul, amig nem valtoztatsz, és feleslegesrn jarsz vizsgálatokra.
12/22 A kérdező kommentje:
Tudom csak nagyon hipochonder vagyok
2022. máj. 26. 22:56
13/22 A kérdező kommentje:
Van mikor teljesen elmúllik a gombóc èrzès .alvàsba nem zavar egyáltalán
2022. máj. 26. 22:58
14/22 A kérdező kommentje:
Ez azóta van mióta 1 hónapja szèt hánytam magam a sok èdességtől előtte semmi bajom nem volt.
2022. máj. 26. 23:03
15/22 anonim válasza:
Ugyanez velem is.Hipochonder,gombóc érzet,néma reflux(stressz felerősíti a gombócot)
16/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére elmúlt nekem . De jött helyette másik szokás szerint…
2022. júl. 9. 09:39
17/22 anonim válasza:
Engem most ez a gombóc érzez készít ki lelkileg míg nem tudom mi okozza
18/22 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy folyton azon kattogsz és azért van! Nekem több hétig az volt . Nekem az segített mikor ki beszéltem magamból lenyugodtam és utána jobb volt . Neked is az kéne barátoddal vagy barátnőddel beszélni róla ha csak nem mentél már az agyukra vele.
2022. júl. 9. 10:36
19/22 anonim válasza:
Most végig csináltam a pánikos gyakorlatokat,egy cukorka elszopogatása közben és nincs gombóc......szóval pszichés
20/22 A kérdező kommentje:
100000% hogy az! Nekem a rágó segített.
2022. júl. 9. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!