1.5 honapja hánytam nagyon savasat és azóta vissza térő gombóc érzés van a torkomban ami nem befolyásolja a táplálkozásom meg az alvásom.Van mikor 2 napig semmi majd ujra érzem pár óra múlva megszűnik. Böfögni sokat szoktam. Ez mi lehet???
Figyelt kérdés
Voltam vérvételen , fül orr gégészeten a doki azt mondta ez reflux. Vizsgálat annyi volt hogy pálcát rakott a számba és megnézte a torkom. Ez nem kevés?Írt fel gyógyszert napi 2 x szedni. Azon aggódók mi van ha valami komolyabb van a háttérbe és nem vette észre vagy nem vizsgálta meg rendesen??2022. máj. 23. 23:17
1/6 anonim válasza:
Irgalmatlan pocsék íze van, de érdemes reflux esetén naponta egy kis pohár salvus gyógyvizet meginni.
2/6 anonim válasza:
Ez tényleg reflux, független a hányástól. Tipikus tünet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Meg sokszor köszörülöm torkom meg kiszárad .
2022. máj. 23. 23:51
4/6 A kérdező kommentje:
Holnap veszek olyan vizet. Köszönöm
2022. máj. 23. 23:52
5/6 anonim válasza:
A torokköszörülés is jellemző tünet. A víz tényleg hatásos, tekintsd gyógyszernek - minél pocsékabb az íze, annál jobban hat. ;)
6/6 anonim válasza:
Én is refluxos vagyok és ez tipikus tünet. Salvus víz tényleg segít de én nagyon nagyon nem bírom az ízét de anyám szerint csak megjátszom. Ha te is ittál kérlek írd meg hogy neked milyen íze van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!