Nyaki ultra hang az ki mutatja ha gége rakom van vagy bármi nem oda illő dolog?Tegnap voltam ultrahangon minden rendben volt. Fura gombóc èrzès van a torkomban.Nem fàj táplálkozás közben meg el is szokott mullani magától.Fül orr gègèsz szerint reflux
Figyelt kérdés
Hipochonder vagyok rajt kattogok sokat ....2022. máj. 26. 19:51
1/22 anonim válasza:
Nyaki ultrahang csak a kért vizsgálatra irányult.
2/22 anonim válasza:
Ez reflux nekem is ilyen. Én is ezen paráztam, sokaig, de ha valami nagy gaz lenne, akkor bem birnad lenyelni a kaját, nem kapnál levegőt rendesen. Mozogj többet, figyelj arra, hog mindig legyen valami a gyomrodban, menj el gasztroenterologushoz, hogy kell e savcsokentő, diétazz, figyeld meg milyen kaják után jön ez ki.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem küldtek ultrahangra èn mentem magamtól hátha találnak ott valamit vagy hátha ez kimutatja ha vmi van( nyirokcsomot , pajzsmirigyet meg a nyelőcső csővem nézte meg.
2022. máj. 26. 20:31
4/22 A kérdező kommentje:
Ìrt fel a doki gyomor védőt de sokszor nem vettem be elfelejtettem. Sok szénsavasat iszok meg energia ital stb . Rohadtul magamba tudom beszélni a rossz dolgokat már gyomor tűkrőzèsre is akartam menni...
2022. máj. 26. 20:32
5/22 A kérdező kommentje:
Elmentem vérvételre is az hibátlan lett
2022. máj. 26. 20:34
6/22 Ypszilon1980 válasza:
Látta volna ha van nyaki lágyrésznél, pm-nél valami, de a gégén nem lát semmit.
7/22 anonim válasza:
Az ultrahang csak a szövet megvastagodást tudja kimutatni. Azt, hogy az rosszindulatú daganat-e csak a szövettanból derül ki. Mert ugye még, ha daganatod is van, akkor se biztos hogy rosszindulatú.
8/22 A kérdező kommentje:
Szóval ez negatív lett akkor nem kell azon aggódnom hogy van valami ?
2022. máj. 26. 21:50
9/22 anonim válasza:
A nyaki UH nem látja meg, ha gégerákod van. Azt gégetükörrel látja a gégész.
10/22 A kérdező kommentje:
Értem. Gègèsz csak bele nézett azt mondta reflux
2022. máj. 26. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!