Örökös alvásprobléma, elviselhetetlen fáradtság, megéri nem feladni? (bővebben lent)
Az alvásprobléma egész életemen végigkísér, úgy érzem: évről évre csak egyre rosszabb.
Párkapcsolatom is látta már ennek kárát, barátaim nincsenek és erőm sincs barátkozni igazából.
Semmilyen összejövetelt sem tudok élvezni, úgy érzem hogy a fáradtságtól összeesek.
A sok-sok év alatt kipróbáltam már mindent amit tudtam, percre pontosan adott időben fekvést-kelést, napközben 0 alvást, edzést, pajzsmirigy-hormon vizsgálatokat, cukorbetegséggel kapcsolatos vizsgálatokat, inzulinrezisztenciával kapcsolatos vizsgálatokat, kortizol vizsgálatot.
Alvásvizsgálat sem segített. A különféle vényre kapható és vény nélküli "csodát ígérő termékek" sem.
A laikusok ilyen problémát hallva inkább áldozathibáztatásba kezdenek, különféle feltételezésekbe, vélelmezésekbe fogva: "fogadjunk hogy napi 20-30 kávét iszol, nem úgy mint mások!", "fogadjunk hogy nappal az egész időt alvással töltöd, hát így nem is csoda, ha ez van", "ha velem lenne ez, biztosan meg tudnám oldani", illetve természetesen az agyonreklámozott termékeket ajánlják és azt akarják sugallni mintha semmivel se próbálkoztam volna stb...
Nincsenek emberi kapcsolataim, semmit sem tudok élvezni az örökös kimerültség, fáradtság miatt.
Van értelme még így az életnek, hogy sose lesz jobb és mindig csak elutasításokkal, feltételezésekkel, vélelmezésekkel találkozom?
az alvásvizsgálat rendes szomnológusnál történt, több gépen nézték?
mindenképpen ez lenne az elsődleges.
esetleg bármiféle vitaminhiány.
kardiológiai vizsgálat.
olyan ételeket eszel, amiket nem bírsz... stb stb.
rengeteg dolog lehet
Amikor sok hónapig edzettem, csak fáradtabb lettem, de az alváson nem segített. Ehhez azt az érdekességet tudom mondani, hogy volt olyan ismerősöm, akit mozgássérültsége örökösen ágyhoz kötött, mégsem szenvedett ilyen alvásproblémávan és állapotából adódóan edzeni sem tudott.
Sokféle multivitamint próbáltam.
Szomnológusnál történt az alvásvizsgálat.
Teljes ételallergia-vizsgálat volt (vérből antitestek kimutatása)
"párkapcsolat meg emberi kapcsolatok mennek tönkre emiatt"
Biztos, hogy emiatt?
Nem lehet, hogy csak nem vagytok elég érdekesek egymás számára?
"Biztos, hogy emiatt?
Nem lehet, hogy csak nem vagytok elég érdekesek egymás számára?"
Az állandó fáradtság eredményezi, hogy napközben az elalvással küzdve nehéz párkapcsolatot fenntartani, programokra járni, érdekes helyeket megismerni stb.
Még a beszéd is fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!