Ha nyugtató + altató kombóval se lehet legyőzni az alvásproblémát akkor mivel lehet? Pszichiáter írta fel
Egy trauma miatti idegességi okokból nem tudok aludni. 2-3 órákat alszom többet nem. Idegroncs lettem, még annál is jobban mint voltam.
A pszichiáter felírt xanaxot napközbenre feszültségoldónak + este lefekvés előtt altatót. Semmit se érnek.
A xanax napközben még csakcsak ér valamit de az alvásprobléma semmit se változott. 1 hónapja nem aludtam 2 óránál többet egy huzamban. Mit lehet tenni?
Van 1000 fele altato, kerjel masikat. Anno nekem sem hatottak, en pl olyan antdepit kaptam alvashoz ami kis dozisban elegge szedal, azoktol tudtam aludni (mirzaten vagy trittico).
Nem tudom tanulsz v dolgozok, de az is lehet egyszeruen nem farasztod le magad elegge.
Alvásprobléma miatt miért pszichiáter kezel?
A magnézium hiány is okozhat alvásproblémákat. Változatos, egészséges étrenden vagy? Ha éjszaka felébredsz, mi miatt ébredsz fel?
Ti elolvassátok mit ír a kérdező vagy csak nyomjátok a hülyeségeket, mint magnézium és nem fárasztod le magad?! Trauma érte, ideges!!!
Kérdező, orvostól kérj tanácsot és gyógyszerváltást! Xanax-szal vigyázz, függőséget okoz 6-7 hét alatt.
Léteznek alváscentrumok is - csak meg kell nézni melyik a lakóhelyedhez közeli -, talán ott célzottabb a terápia, mert az nem jó, ha csak 2-3 órát alszol, és a felírt gyógyszerek sem használnak.
Értem, hogy trauma ért, de ettől független, ott jobban, célzottabban tudnának vizsgálni.
Például, ezek a budapestiek:
De vannak vidéki nagyvárosokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!