A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
Lidlipú: azért fontos az intelligencia, mert azt nem tudjátok megérteni, minél kevésbé tartjátok be a korlátozásokat, annál komolyabb korlátozásokat kell bevezetni.
Pont az olyan gondolkodásmód, mint a tiétek, vezet ahhoz, hogy még mindig szükség van korlátozásokra.
Lehet politizálni rajta, de a vírust az nem érdekli. A vírus terjedése biológia. A járványtan foglakozik vele. A járványtan nem társadalomtudomány.
Az, hogy az emberek miért nem fogadják el és tartják be a korlátozó intézkedéseket, az már a társadalomtudomány hatókörébe tartozik.
Nem tudom, vannak-e az Operatív törzsben ilyen tanácsadók is, de kellene, hogy legyenek. És hallgatni is kellene rájuk.
De, mint látod, a tudomány szó mindkettőben szerepel. És ez nem véletlen.
"vírus terjedése biológia"
Igen biológia ami azt is jelenti h nem foglakozik azzal a vírus h hány óra van h mikor fair fertőzni és mikor nem,és ha egy buszon maszkon keresztül lélegzik 30 ember egy szellőzés nélküli buszon nem fogja kikerülni az embereket.
Vendéglátóhelyekre sem jár mindenki,de boltba igen ,igazgatják a maszkot utána fogdossák az árut ez nem fertőz de egy sima boltban persze igen azt be kell zárni.
A teraszon nem fertőz ,de az utcán a friss levegőn ahol az emberek egy pillanat alatt elmennek egymás mellett ott már maszk kell.
Ezek a szabályok az emberek fejében léteznek,a vírust nem érdekli és vígan ugrál az emberek között és addig fogja csinálni amíg a többség át nem esik rajta és ezen a korlátozások semmit nem fognak segíteni.
Nekem is azzal van bajom
,hogy rákényszerítik az egészséges emberre az oltást..
Ismerek olyat,aki megkapta az oltást, és két hét múlva elkapta a vírust..Bele is halt..
Az mRNS oltás/vakcina megváltoztatja a DNS-t, sajnos beépül a humán genómba ez tankönyvi adat, már 40 éve rájöttek! Ezen felesleges vitázni, most azért tagadják emberek, hogy oltassátok magatokat. Én nem oltatom be magam, pedig átestem a covid19-en és voltak tüneteim, tapasztaltam, hogy miként tud támadni ott, ahol a gyengepontod van.
Egy orvos*
147-nek: oké, akkor beláthatod, tőled elvárható, hogy ne csak állítsd, de ide is írd (ne linkeld, írd le!):
HOGYAN?
HOGYAN ÉPÜL BE A GENOMBA??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!