Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/289 anonim ***** válasza:
19%
Huhg..ci mennyi piszkosul buta ember. Remélem a villanyszerelőnél is okosabbak vagytok, és mindent egyszínű vezetékkel köttök be, majd veritek erre a melleteket hogy a hülye villanyszerelők erre nem jöttek még rá. beeeezzeg én..
2021. ápr. 24. 12:16
 142/289 anonim ***** válasza:
53%
Egyedül ti károgjátok állandóan h én milyen okosnak hiszem magam,én egy szóval sem mondtam ilyet ,de az h már vagy tíz komment óta csak ez a témátok és csak velem foglakoztok azt jelzi h igenis zavar titeket ha valaki cikkek lobogtatása nélkül is tud saját önálló véleményt megfogalmazni,magyarul irigyek vagytok...
2021. ápr. 24. 12:17
 143/289 anonim ***** válasza:
44%

Lidlipú: azért fontos az intelligencia, mert azt nem tudjátok megérteni, minél kevésbé tartjátok be a korlátozásokat, annál komolyabb korlátozásokat kell bevezetni.

Pont az olyan gondolkodásmód, mint a tiétek, vezet ahhoz, hogy még mindig szükség van korlátozásokra.

Lehet politizálni rajta, de a vírust az nem érdekli. A vírus terjedése biológia. A járványtan foglakozik vele. A járványtan nem társadalomtudomány.

Az, hogy az emberek miért nem fogadják el és tartják be a korlátozó intézkedéseket, az már a társadalomtudomány hatókörébe tartozik.

Nem tudom, vannak-e az Operatív törzsben ilyen tanácsadók is, de kellene, hogy legyenek. És hallgatni is kellene rájuk.

De, mint látod, a tudomány szó mindkettőben szerepel. És ez nem véletlen.

2021. ápr. 24. 12:21
 144/289 anonim ***** válasza:
64%

"vírus terjedése biológia"

Igen biológia ami azt is jelenti h nem foglakozik azzal a vírus h hány óra van h mikor fair fertőzni és mikor nem,és ha egy buszon maszkon keresztül lélegzik 30 ember egy szellőzés nélküli buszon nem fogja kikerülni az embereket.

Vendéglátóhelyekre sem jár mindenki,de boltba igen ,igazgatják a maszkot utána fogdossák az árut ez nem fertőz de egy sima boltban persze igen azt be kell zárni.

A teraszon nem fertőz ,de az utcán a friss levegőn ahol az emberek egy pillanat alatt elmennek egymás mellett ott már maszk kell.

Ezek a szabályok az emberek fejében léteznek,a vírust nem érdekli és vígan ugrál az emberek között és addig fogja csinálni amíg a többség át nem esik rajta és ezen a korlátozások semmit nem fognak segíteni.

2021. ápr. 24. 12:39
 145/289 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is azzal van bajom

,hogy rákényszerítik az egészséges emberre az oltást..

Ismerek olyat,aki megkapta az oltást, és két hét múlva elkapta a vírust..Bele is halt..

2021. ápr. 24. 12:49
 146/289 anonim ***** válasza:
55%

Az mRNS oltás/vakcina megváltoztatja a DNS-t, sajnos beépül a humán genómba ez tankönyvi adat, már 40 éve rájöttek! Ezen felesleges vitázni, most azért tagadják emberek, hogy oltassátok magatokat. Én nem oltatom be magam, pedig átestem a covid19-en és voltak tüneteim, tapasztaltam, hogy miként tud támadni ott, ahol a gyengepontod van.

Egy orvos*

2021. ápr. 24. 12:51
 147/289 anonim ***** válasza:
17%
Nembaj, ti majd ultok otthon, hordjatok a maszkot a wc n ulve is csak azert, mert annyi eszetek sincs, kibirjatok egy pici szurit. Jaaaj faj a szuri nem akarom bruhuhu
2021. ápr. 24. 12:54
 148/289 anonim ***** válasza:
56%
A szurit kibírom, eleget szúrtam magam a lombikkezelés során... csak ezzel a rohadt manipulatív húzással nem értek egyet,amit a kormány művel...
2021. ápr. 24. 12:59
 149/289 anonim ***** válasza:
50%
Akkor szepen tessek majd jo helyre tenni az X-et legkozelebb es nem rinyalni.
2021. ápr. 24. 13:01
 150/289 anonim ***** válasza:
43%

147-nek: oké, akkor beláthatod, tőled elvárható, hogy ne csak állítsd, de ide is írd (ne linkeld, írd le!):

HOGYAN?

HOGYAN ÉPÜL BE A GENOMBA??

2021. ápr. 24. 13:04
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!