Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/289 anonim ***** válasza:
48%

"Továbbra is a lényeg, h minél több ember oltakozzon, vagy essen át a betegségen, ha már annyira akar... Ők biztos nem rendelkeznek pl. aneszteziológus ismerőssel, de szívük joga, hátha megússzák egy kis szaglásvesztéssel."

1.olyan szó nincs h oltakozik...undorító h beépült a köztudatba!

2.a szakértők pedig elmennek a francba,össze vissza hadoválnak,konkrétan az orvostudomány oltári bajban van a vírusok kapcsán,a nátha gyógymódjára nem képesek rájönni nemhogy a vírusok ellen csináljanak valamit.

A hivvel meg az influenzával is csak maszatolnak hosszú évtizedek óta.

A 21.század orvoslása kimerül abban h rongyot a pofára meg maradj otthon nyolc után!

2021. ápr. 24. 08:13
 122/289 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon fontos a szájkosár és a távolság tartás főleg mikor tele a busz vagy metró úgy lehet ám távolságot tartani marhára🤦‍♀️Nem kell már 8-kor hazamenni hanem 10-kor is ráérsz hisz addig nem fertőz a víruszka🤭Ha be vagy oltva akkor pedig nem kell a maszk és a többi húbelebancáj ja nem mégis kell,bocsika....De mehetsz majd moziba a tömegbe maszkban Rózsi nénikkel és Géza bácsikkal lesz tele a mozi vagy színház és a kondi is persze valószínű🤣Komédia ez
2021. ápr. 24. 08:18
 123/289 anonim ***** válasza:
56%

Ja és a legjobbat kihagytam ami a lényeg:1 oltás elég és meg van a kártya és aztán már nem vagy veszélyben sem és nem is fertőzöl ja DE

bocsika.....Második után pedig te vagy a király😊Ja van amelyikből 3 is kell mert kiderült hogy nem is véd annyira mint azt reklámozták oly nagy hévvel😁És jön a mutáncs is ami ellen kell még 1 minyimum de lehet 2 is,jóég tudja hány kell a végén....3-4 havonta lehet menni oltatni

2021. ápr. 24. 08:23
 124/289 anonim ***** válasza:
70%
mutáncs :DDDD
2021. ápr. 24. 08:25
 125/289 anonim ***** válasza:
68%
A legjobb, ha az ember egyiket sem kapja meg: se az oltást, se a vírust, szerintem ebben mindenki egyetért.
2021. ápr. 24. 09:04
 126/289 anonim ***** válasza:
85%
Igaz a távolsági buszon amíg volt iskola kb: 0cm távolságtartás, állva egymás mellett, mint a heringek. De véletlen se jön két busz. Ez konkrétan Kocs-Tata-Tatabánya vonalon. Ha újra indul se lesz másképp, még ha mindenkinek jutna ülőhely, igaz akkor sincs másfél méter.És ez egy légkondis zárt dobozban, aztán az iskolában lehet 10 órákat maszkban ülni. Persze ott se tartják be a távolságot, nincs hely. Legalább a gyerekeinket ne betegítenék meg így. Nyáron maszkban 30-35 ember egy fülledt teremben 10 órát. Aki kitalálta próbálja végigcsinálni, a buszozással kezdve. Parlamentben van légtér bőven , és amilyen sokan vannak 10 métert is be lehet tartani. Könnyű onnan mondani legyenek a fejlődésben lévő egészséges gyerekeink 12-14 órákat levegő nélkül. De nyissunk.
2021. ápr. 24. 09:11
 127/289 anonim ***** válasza:
41%

"2.a szakértők pedig elmennek a francba,össze vissza hadoválnak"

Igen, képzeld el, a szakértők változtatnak az álláspontjukon! Tudod mit jelent ez?

Nem, ez nem azt jelenti, hogy olyan dilettáns hülyék, mint te vagy. Pont ellenkezőleg! Ez azt jelenti, hogy tisztában vannak a valósággal, látják, hogy tévedtek és korrigálnak.

Ez már jóval több, mint amit te magadról elmondhatsz!

A szólásszabadság és a véleményszabadság nem azt jelenti, hogy dilettánsként hozzászólhatnak bármilyen témához! Ha nem értesz valamihez, akkor pofa be és azokra hallgatsz, akik az életüket tették fel annak a téma tanulmányozására!

2021. ápr. 24. 09:26
 128/289 anonim ***** válasza:
66%
Meg fogsz lepődni, de többek között ezt is jelenti. Nyilvánvalóan nem értesz a probléma ezen részéhez, tehát fogd be a pofád, mivel nem tetted fel az életed a szólásszabadság tanulmányozására :D istenem, milyen egyszerűek egyesek :D
2021. ápr. 24. 09:41
 129/289 anonim ***** válasza:
88%
Én csak azt utálom, hogy mindenhonnan ellentétes információk jönnek. Így egy hétköznapi embernek rohadt nehéz döntenie. Prof. Dolores Cahill engem teljesen elbizonytalanított, pedig már kezdtem rávenni magam az oltásra.
2021. ápr. 24. 09:44
 130/289 anonim ***** válasza:
30%

"A szólásszabadság és a véleményszabadság nem azt jelenti, hogy dilettánsként hozzászólhatnak bármilyen témához! Ha nem értesz valamihez, akkor pofa be és azokra hallgatsz, akik az életüket tették fel annak a téma tanulmányozására!"

De igenis pontosan azt jelenti!

És egyik kutató és orvos sem isten,ez egy ugyanolyan munka mint a többi fizetésért annyi különbséggel h amikor ők elcsesznek valamit akkor annak halálos áldozatai vannak mint most is.

Te amúgy mit kritizálsz engem ha nem kritikus a szakmád?!

Akkor te neked minden étel semleges otthon gondolom mert csak akkor van jogod egy ételt bírálni ha van szakács végzettséged!

A magadfajta miatt pusztul ez a világ te beképzelt ,pökhendi ,párbeszédre képtelen véglény...

2021. ápr. 24. 09:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!