A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
99#: de igen, reverz transzkriptáz által. (Ez már egyetemi tananyag.)
Szerinted van a Homo sapiensnek reverz transzkriptáza?
Semmi rns-rol,meg DNS meg vakcina név nem volt egyik hozzászólásomban sem.
Sem orvos nem vagyok, sem biológus.
Ketten vagy hárman vitaztok olyan dolgokon amit biológia órán tanultatok, de mindenki szerint a másik szarul tanulja.
Ehhez én nem tudok hozzászólni.
Sem gödény hívő nem vagyok, sem oltás párti vagy ellenes, sem vírus tagadó sem vìrus hívő.
Viszont van véleményem,attól mert ez nem tetszik egyeseknek, attól még nem kell győzködni 50 sorban a biológia oldaláról,mert ettől nem fogom magam beoltatni.
Ez nem győz meg engem.
Ahogy az sem,hogy egyesek szemelyeskednek,amikor az észervek elfogynak.
Én senkivel nem voltam szemtelen, érvelek.
Nem fog most kiderülni,hogy kinek van igaza, meg engem nem is érdekel ,mert a magam igaza az egyetlen.
Ezzel mindenki így van.
Vitazzatok tovább,majd holnap elolvasom, csak még előtte atnezem a gödény tanokat 😉
102 nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy észérvekkel ellehet érni bármit is!
Egy Jehova tanújat hamarabb téríted meg buddhistává, minthogy észérvekkel képes legyél meggyőzni ilyen elvakult embereket.
A véleményről meg annyit, hogy a tények igazságtartalma nem a véleménytől függ. És csak olyanokra szabad hallgatni, aki valóban releváns ismererettel bír (egy mikrobiológus nem virulógus és nem is járványtani szakértő, egy konteós kókler sem szakértő, egy vitamin bizniszben utazó pártalapító csaló sem szakértő)
103. Ez így igaz.
A legtöbb vita ott ér véget nálam,amikor személyeskedést érint.
Ott kell abbahagyni,onnan nincs értelme folytatni.
105#: a biológiai ismereteik nem véltek, hanem valósak, csak te azért nem tudod ezt megállapítani, mert neked nincsenek releváns biológiai ismereteid.
107#: nem az első vagy ezzel a vélekedéssel, de talán te megmagyarázod, miért képzelik olyan sokan, hogy amit ők nem tapasztaltak meg, az nem is létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!