Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/289 anonim ***** válasza:
1%

99#: de igen, reverz transzkriptáz által. (Ez már egyetemi tananyag.)

Szerinted van a Homo sapiensnek reverz transzkriptáza?

2021. ápr. 23. 22:20
 102/289 anonim ***** válasza:
79%

Semmi rns-rol,meg DNS meg vakcina név nem volt egyik hozzászólásomban sem.

Sem orvos nem vagyok, sem biológus.

Ketten vagy hárman vitaztok olyan dolgokon amit biológia órán tanultatok, de mindenki szerint a másik szarul tanulja.

Ehhez én nem tudok hozzászólni.

Sem gödény hívő nem vagyok, sem oltás párti vagy ellenes, sem vírus tagadó sem vìrus hívő.

Viszont van véleményem,attól mert ez nem tetszik egyeseknek, attól még nem kell győzködni 50 sorban a biológia oldaláról,mert ettől nem fogom magam beoltatni.

Ez nem győz meg engem.

Ahogy az sem,hogy egyesek szemelyeskednek,amikor az észervek elfogynak.

Én senkivel nem voltam szemtelen, érvelek.

Nem fog most kiderülni,hogy kinek van igaza, meg engem nem is érdekel ,mert a magam igaza az egyetlen.

Ezzel mindenki így van.

Vitazzatok tovább,majd holnap elolvasom, csak még előtte atnezem a gödény tanokat 😉

2021. ápr. 23. 22:21
 103/289 anonim ***** válasza:
66%

102 nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy észérvekkel ellehet érni bármit is!

Egy Jehova tanújat hamarabb téríted meg buddhistává, minthogy észérvekkel képes legyél meggyőzni ilyen elvakult embereket.

A véleményről meg annyit, hogy a tények igazságtartalma nem a véleménytől függ. És csak olyanokra szabad hallgatni, aki valóban releváns ismererettel bír (egy mikrobiológus nem virulógus és nem is járványtani szakértő, egy konteós kókler sem szakértő, egy vitamin bizniszben utazó pártalapító csaló sem szakértő)

2021. ápr. 23. 22:27
 104/289 anonim ***** válasza:
69%

103. Ez így igaz.

A legtöbb vita ott ér véget nálam,amikor személyeskedést érint.

Ott kell abbahagyni,onnan nincs értelme folytatni.

2021. ápr. 23. 22:38
 105/289 anonim ***** válasza:
67%
Vakok közt félszemű a király. Iszonyat nevetségesek vagytok, ahogy veritek az asztalt a vélt biológiai ismereteiteket hangoztatva :D légyszi ne hagyjátok abba :D
2021. ápr. 23. 22:41
 106/289 anonim ***** válasza:
72%
Popcornt már előkészítettem én is. :) Rég született egy kérdésre ennyi válasz, az is biztos.
2021. ápr. 23. 22:49
 107/289 anonim ***** válasza:
37%
Nem olvasom el ezt a sok választ, de engem nem érdekel semmi, én nem oltatom be magam és a családom se! Akkor inkább nem megyünk sehova, itthon is tudunk mozizni, kapják be! Nem fogunk bohóckodni, még év vége sem lesz, de már kitalálják hogy itt a 4 5 6 7 8 hullám, és újra vakcina kell, még mit nem! Majd attól féljünk, hogy melyik lesz a következő, amelyiktől megbetegszünk? Még mit nem! Már voltunk COVID-osak és semmi bajunk nem volt, még lázunk sem, ez az egész dolog csak fel van fújva, népbutítás, nem több!
2021. ápr. 23. 22:52
 108/289 anonim ***** válasza:
71%

105#: a biológiai ismereteik nem véltek, hanem valósak, csak te azért nem tudod ezt megállapítani, mert neked nincsenek releváns biológiai ismereteid.

107#: nem az első vagy ezzel a vélekedéssel, de talán te megmagyarázod, miért képzelik olyan sokan, hogy amit ők nem tapasztaltak meg, az nem is létezik?

2021. ápr. 23. 22:59
 109/289 anonim ***** válasza:
67%
Nem tagadom, hogy létezik a vírus. De ellenzem az egész oltás propagandát, mert ezáltal lett bolhából elefánt csinálva. Úgy sem lehet mindenkit beoltani, és az egész kezdődik majd előlről. Az a fél éves - éves védettség (elvileg) semmit nem fog érni, mert fél év múlva még ugyanitt leszünk, köszönhetően a sok karanténnak és korlátozásoknak. Ha az elejétől fogva szemet hunytunk volna a vírus fölött, már rég túlesett volna rajta mindenki, és élhetnénk normálisan. Ehelyett jött az oltás, amivel a kormány újabb hasznot húz, és lehet tovább ijesztegetni az embereket. 5 év múlva sem leszünk sehol, ezt már most megmondom. Gyertek vissza 5 év múlva, és majd akkor meglátjátok, hogy igazam volt. Addigra már 25x beoltanak titeket, lássuk a sok oltásnak mi haszna lesz, valamelyiktől fog-e fájni valamitek, meg milyen bajotok lesz, egyáltalán éltek-e még. Én nem csinálok bóhocot magamból, hogy pár havonta ijedezve a "szörnyű" vírustól engedjem, hogy belém szúrjanak valami kísérleti anyagot, amiről a franc se tudja, hogy hat-e, meg milyen bajunk lesz majd tőle. Gondolom az következik, hogy már vásárolni sem mehet el aki nem oltat, majd az igazolványos szomszédot kell elküldjem kenyérért, ha ő oltat egyáltalán. Jó kis kommunista világ lesz ez, bár inkább Hitler idejében éltem volna.
2021. ápr. 23. 23:20
 110/289 anonim ***** válasza:
27%
Látom a gödény-lenkei-pócs-tamási-drábik-vadim szekta újra támad, megint lenullázzák a hozzászólásaim mert nem tetszenek nekik a biológiában jártasabb emberek gondolatai
2021. ápr. 23. 23:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!