A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
Ha elhívok magamhoz egy festőt és ő azt mondja h létra helyett az én vállamra állva akarja lefesteni a plafont,akkor hiába ő a szakember ,kivágom az ajtón!
Ha ezekna vírusszakértők egy év alatt csak azzal tudnak előállni hogy szájrongy ,meg mindenki maradjon otthon akkor igenis menjenek a pics@ba!
Lidlipú-nak: ez egy nagyon jó cikk, csak te nem voltál képes felfogni a TELJES értelmét. Megörültél annak a pár mondatnak, amik a szövegből kiragadva a te igazadat bizonyítanák, de az egész cikk mondanivalója, a végkövetkeztetés a mi igazunkat támasztja alá!
Egyébként a QUBIT jó cikkeket közöl, érdemes olvasni őket, csak kell hozzá némi intelligencia, átlag alattival nem lehet felfogni, átlagossal pedig nehéz.
Érdekes engem a görényszekta irányít ,azért mert van saját véleményem és nem engedem h oltásba zsaroljanak?!Magasról letojom a görényt főleg mert egy magyargyűlölő tudjukki...
Itt mindenki hiperintelligens ,ami abban merül ki h engem fikáznak meg linkelgetik a blikk színvonalú vackaikat érdemi válasz helyett,meg egymás vállát veregetik h húdebeszóltak most nekem.
Gondolom ti mind a minimum nasa-nál dolgoztok,véletlenül sem csak kötözködni jártok ide...
Miattatok tartunk most itt vírussznobok,ti vagytok a szabad emberek ellenségei!
Többször jeleztem h nekem elsősorban azzal van bajom h akaratunk ellenére zsarolással akarnak minket rákényszeríteni olyan dolgokra amit elvből elutasítunk,bánja a franc h milyen oltást akarnak ránksózni,a lényeg a módszer amivel megpróbálják elérni és az undorító!Elvették a jogainkat és csepegtetnek vissza belőle ha meghajlunk az akaratuk előtt.Örülnek az emberek a nyitásnak amikor valójából a zárásnak meg sem kellett volna történnie!
A ti fajtátok miatt be lehet rendezkedni arra a jövőben h ez lesz az életünk ,folyamatos zsarolás a korlátozásokkal.Miattatok van az egész nagyképű senkik!
Blikk szinvonalú vacak?!
Hát rohadtul nem olvastad el....
Nem baj, ezen meg se lepődtem 🤷♂️
Hidd csak azt, hogy milyen okos vagy, képes vagy kicselezni azokat, akik 10+ éven át tanultak, csak azért hogy neked jobb legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!