Agydaganatom lenne? Vagy mi okozza ezeket a tüneteket?
Már két hónapja tart hogy nem érzem magamat. Az egész fejfájással kezdődött ami heteken át volt és a fejem különböző pontjain mindenféle úton-módon éreztem a nyomásokat. És bár az elmúlt egy-két hétben ugyan nem érzem ezt (vagy legalábbis már nem olyan intenzíven), helyette most a legfőbb probléma nálam a szédülés, amely a napjaim nagy részében végig kísér engem, és sokszor olyan feelingem van mintha egy vonaton vagy hajón közlekednék, ülő-álló helyzetben egyaránt. Ami még feltűnő nekem, hogy időnként mintha olyan tüneteket is éreznék magamon mint a fülcsengés, vagy valamelyik végtagom gyengesége, emlékezetzavar, illetve ügyetlenség, de a héten már a mellkason is szúrt.
A közelmúltban több kivizsgáláson is voltam a vérvételtől a neurológián át a koponya CT-ig, de sehol sem találtak rendellenes dolgot, ennek ellenére folyton azon idegeskedek, hogy lehet mégis valami súlyosabb betegség áll a tünetek hátterében. :(
Nekem meg ne akarjatok megmondani hogy mi hogy működik,mert súlyos beteg embert ápolok, szóval a hülyeséget tegyétek már félre.Aki ott van mindennap egy beteg rokonával,tapasztal olyan dolgokat is amiről másnak fingja sincsen,az orvos meg nemtud vele mit kezdeni!
Amúgy meg nem kell a frászt hozni a kérdezőre!
Azt szoktak mondani, hogy amikor egy tuneteggyutesnel tobb tunet is van, ami nem osszekotheto, az azbesetek donto tobbsegebn nem szervi baj forrasa.
Tavaly megjartam en is.
Ct utan mrt csinaltattam.
2 het mulva mar semmi bajom nem volt.
Csinaltass mrt, a negativ eredmeny megfog nyugtatni.
Supradin,c es d vitamin, esetleg szorongascsokkento, seta, sok folyadek.
Kozhelynek tunhet de tenyleg nem az! :)
Relax.
BK
"Ahogy elolvastam a kerdesedet nekem ez sokkal inkabb hypohondrianak tunik, a vizsgalatok negativak de te nem hiszel neki, tulzottan figyeled onmagad.
Teljesen ugyanezek a tuneteim voltak es amikor leallitottam magam az agyalásrol minden tunetem megszunt egy het alatt"
Csak most láttam a kérdésedet, ahogy a fent idézett választ is. Az egész novemberem azzal telt, hogy próbáltak meggyőzni arról, hogy csak stresszes vagyok és/vagy hipochonder. Sajnos(?) még a Covid tesztem is negatív lett, így ez tovább táplálta a hipochonder imidzsemet. Aztán valamivel utánam más is beteg lett a családban, hasonló tünetekkel, de nagyon, mindjárt kiderült, hogy talán mégsem a stressztől voltam rosszul.
Egyébként a Covid is okoz ilyen tüneteket, de körülöttem most többen is voltak, akik hasonlótól szenvednek/szenvedtek, és negatív lett a tesztjük. Valami vírus lehet, nekem a Bilobil és a B vitamin segített sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!