Agydaganatom lenne? Vagy mi okozza ezeket a tüneteket?
Már két hónapja tart hogy nem érzem magamat. Az egész fejfájással kezdődött ami heteken át volt és a fejem különböző pontjain mindenféle úton-módon éreztem a nyomásokat. És bár az elmúlt egy-két hétben ugyan nem érzem ezt (vagy legalábbis már nem olyan intenzíven), helyette most a legfőbb probléma nálam a szédülés, amely a napjaim nagy részében végig kísér engem, és sokszor olyan feelingem van mintha egy vonaton vagy hajón közlekednék, ülő-álló helyzetben egyaránt. Ami még feltűnő nekem, hogy időnként mintha olyan tüneteket is éreznék magamon mint a fülcsengés, vagy valamelyik végtagom gyengesége, emlékezetzavar, illetve ügyetlenség, de a héten már a mellkason is szúrt.
A közelmúltban több kivizsgáláson is voltam a vérvételtől a neurológián át a koponya CT-ig, de sehol sem találtak rendellenes dolgot, ennek ellenére folyton azon idegeskedek, hogy lehet mégis valami súlyosabb betegség áll a tünetek hátterében. :(
Fejfajas : dehidrataltsag,front, vernyomas problemak, vitamin hiany,ionhaztartas felborulasa , kimerultseg
Szedules: ugyanazon dolgok okozhatjak amit a fentiek.
Fulcsenges : keress ra tinnitus ,szinten lehet esetlegesen magneziumhiany, panikbetegseg szovodmenye,vernyomas is okozhatja
Emlekezetzavar : lehet szimplan csak kevesbe koncentralsz vagy figyelsz dolgokra mostsansag
Az a gond ha az ember fel valamitol hajlamos magat figyelgetni nonstop ,es a legkisebb tuneteket is felnagyitja ,es a legrosszabbra gondol.
Nem tudom miert hurrogtak le az illetot aki a magneziumot ajanlotta. Ugyanis nekem egy kimerult allapotnak tunik a dolog , jo nagy adag szorongassal amin a magnezium es sok sok kikapcsolodas tud segiteni. A magneziumot ajanlo illeto is a neurologus negativ eredmenyei utan tanacsolta ezt. Hajtsatok az MRIt aztan ezert lesz 2-3honapos varo lista olyanoknak akiknek tenyleg szuksege van ra. Ne akarjatok ti iranyitani az orvosaitokat, meg az egeszsegugyet. Lehet menni MRre masik neurologushoz kedves kerdezo de ugyanugy negativ eredmenyeket fogsz kapni, vagy megprobalhatsz pozitivan gondolkodni sportolni elegendo vizet es vitamint fogyasztani es helyreall minden. De semmikepp sem a gyakorikerdeseken kerdezz sokkal inkabb egy orvos kerdezos oldalon .
41es vagyok.
Nem en dontottem el hogy nincs halalos baja basszus hanem az orvosa.
Gyere le joisten.
Nemtudom miért pontoztátok le a 41-est, hisz teljesen igaza van. Ha hiszitek,ha nem, a legtöbb ilyen problémát egyszerűen csak szimpla vitamin, folyadék pótlás,stb.. hozza rendbe.Miert kell azokat lehurrogni aki nem aztmndja :" Rohanj újra orvoshoz és kérj MRit mert biztos agydaganatod van".
Meg egy kicsit pozitívabban kéne gondolkodni is.Hasonlo mint a placebó hatás.Ha nincs komoly betegség a háttérben,ezek segítenek.
Nyilván ha valami akkora baj lenne,nem ide írna kérdést.Szóval annyira ne vigyük túlzásba.
Nem mondom hogy nincs baja,de mi itt csak tippelgetünk,ezt csak orvos tudja neki megmondani..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!