Agydaganatom lenne? Vagy mi okozza ezeket a tüneteket?
Már két hónapja tart hogy nem érzem magamat. Az egész fejfájással kezdődött ami heteken át volt és a fejem különböző pontjain mindenféle úton-módon éreztem a nyomásokat. És bár az elmúlt egy-két hétben ugyan nem érzem ezt (vagy legalábbis már nem olyan intenzíven), helyette most a legfőbb probléma nálam a szédülés, amely a napjaim nagy részében végig kísér engem, és sokszor olyan feelingem van mintha egy vonaton vagy hajón közlekednék, ülő-álló helyzetben egyaránt. Ami még feltűnő nekem, hogy időnként mintha olyan tüneteket is éreznék magamon mint a fülcsengés, vagy valamelyik végtagom gyengesége, emlékezetzavar, illetve ügyetlenség, de a héten már a mellkason is szúrt.
A közelmúltban több kivizsgáláson is voltam a vérvételtől a neurológián át a koponya CT-ig, de sehol sem találtak rendellenes dolgot, ennek ellenére folyton azon idegeskedek, hogy lehet mégis valami súlyosabb betegség áll a tünetek hátterében. :(
Mert te tudod milyen tüneteim voltak,ugye?:)
Egyébként túl van a szervi kivizsgálásokon,ha olvasnád. Imádom az okos embereket.
Egy szimpla vitamin hiány is okoz hasonló problémákat szóval ne nekem add be ezt légyszives.
Rengeteget jártam orvoshoz,
soha semmilyen szervi bajomat nem találták.A stressz, na az, durva testi tüneteket produkál.
Főleg ha a kérdező elhiszi hogy agydaganatja van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!