Influenza elleni védőoltás hol kapható ?
Sziasztok,
hírek alapján bizonyos személyek (óvonők) már megkapták az influenza elleni oltást. A gyógyszertárakban még nem tudtam szerezni. Ma Október 1. van. Tudnátok tanácsot adni, hol kaphatnám meg az oltó anyagot ? Valamely kiemelt gyógyszertárban ? Vagy oltó központban ?
#20 Ez a hozzáállásod a kártékony. Ha valamiben nem értesz egyet, akkor cáfolj, ne a személyt támadd. Béres József, Semmelweis Ignác. Csak két név, ami eszembe jutott, ők mind ennek az arroganciának voltak az áldozatai.
Az oltás pedig nem szükséges. Én nem oltatom magam, mégse szoktam influenzás lenni. A háziorvosom se ajánlja senkinek. Sokkal szükségesebb lenne, ha tájékoztatnák a lakosságot a helyes életvitelről.
#21: "Sokkal szükségesebb lenne, ha tájékoztatnák a lakosságot a helyes életvitelről."
Hát tudod... én nem úgy látom, hogy a legtöbb embernek a tájékoztatás hiánya a legnagyobb problémája. Már az általános iskolások is tudják, hogy édességet mértékkel szabad csak fogyasztani, alkoholt szintén, a dohányzás káros... Ehhez képest lényegében minden élelmiszerboltban a kínálat jelentős részét az édesség meg az alkoholos ital foglalja el. Mert bőven van rá kereslet. Hiába tudja mindenki, hogy mértéket kéne tartani.
Aki meg ennél többet akar tudni, annak ott az internet. Nem nagyobb marcera utánanézni, mint az ajánlásokat követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!