Influenza elleni védőoltás: Igen, vagy nem?
Én kismama vagyok, jelenleg 5 hónapos terhes. Sokat gondolkodtam rajta, nekem is ingyen járna, de nem merem beadatni..valahogy úgy érzem, hogy több kár, mint haszon.
Amúgy extra erős az immunrendszerem, páromtól sem kaptam el sem a rota vírust, sem a herpeszt, pedig 5 éve együtt vagyunk. Bízom a szervezetemben.
Sziasztok! Nekem nagyon gyenge az immunrendszerem de bent a Tüdő Szanatóriumba megkaptam az influenza elleni védőoltás.. soha nem volt még ilyen. November 7- én adták be.. 2 napja jöttem ki a kórházból tegnap elmentem dolgozni de este már az influenza tüneteit produkálom.. és nagyon nem vagyok jól . Szörnyen..még lábra sem tudok állni. Állítólag ilyenkor kezd védekezésbe a szervezet.. senkinek sem kívánom.. ha nem halok bele valószínűleg többet nem oltatom be magam.
😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!