Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Asztmásoknak érdemes beadatni...

Asztmásoknak érdemes beadatni az influenza elleni oltást?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt írják, hogy az asztmásokra sokkal veszélyesebb az influenza, ezért térítésmentesen kaphatják meg az oltást.

Tényleg érdemes oltatni?

2015. nov. 14. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hivatalosan igen. Persze egyénileg én az asztma súlyosságát és az aktuális élethelyzetet is figyelembe venném.

Megkímélheted magad egy kellemetlen 4-5 napos lázas betegségtől, amit az influenzavírus okoz. De persze az oltás nem jelenti azt, hogy az idén tutira nem leszel beteg valami más nevű légúti vírustól.

2015. nov. 14. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Inkább az immunrendszeredet erősítsd meg természetes vitaminokkal, gyógynövényekkel.Az asztmádon is javíthatnak. A védőoltásoknak azért van kockázata, szövődménye is.Érdemes utánaolvasni.Természetesen vannak mellette és ellene is érvek és mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik oldal véleményével tud azonosulni.
2015. nov. 15. 17:12
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Asztmás vagyok, de nem adatom be magamnak. Még életemben nem voltam influenzás. Amúgy egy nátha, torokgyulladás alkalmával is rosszabb néha, legalábbis nekem, ami ellen meg nincs oltás...

2015. nov. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!