Előlről kezdhetek mindent?
1-2 hónapja fennállt nekem az, hogy minden egyes éjszaka felkelek arra, hogy tompa nyomó fájdalmat érzek a gyomromban. Amire iszom egy kis vizet, akkor enyhül, utána jön egy kis savas felböfi, erre kis ropit szoktam eszegetni és vagy elmúlt vagy nem. De nagyon rossz, volt, hogy 3 órán keresztül is szenvedtem. Refluxos vagyok, azt tudni kell, de igazából a nagyja pszichés eredetű. Ezek az éjjeli ébredések most 1-2 hete elmúltak/enyhültek, de most újra előjött, most ugyanúgy felkeltem, fáj a gyomrom, jön a savam, vettem be egy no-spat. De kicsit félek, ilyenkor az van bennem, hogy jajj, ne hogy kijöjjön rajtam valami hányós vírus, stb., mert emetofóbiám (is) van, nagyon durván rettegek a hányástól. Mit tudnátok ajánlani, hogy végleg megszűnjön?
(Jövőhéten kell megjönnie, már arra is gondoltam, hogy azért vagyok rosszabbul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!