KRESZ vizsgát és EÜt letettem, de sulit szeretnék váltani. Újra kell kezdenem mindent vagy vezetéssel is kezdhetek egy új iskolánál?
Figyelt kérdés
kb. 2 hete szereztem meg a kreszt, az eü-t 1 hete a csigavér autósiskolán keresztül, viszont szeretnék sulit váltani. Sok rosszat hallottam róla már korábban is és az első vezetés leckén ez igaznak is tűnt, ráadásul 2heti 1x2 órát tud nekem biztosítani az oktatóm (nekem erre nincs 30 hetem...). Ha sulit váltok, újra le kell tennem a kresz-t és az eüt, annak ellenére h. már megvan rajtuk keresztül?2014. szept. 3. 17:34
1/2 anonim válasza:
Nem kell újrakezdeni. A kreszt a Közlekedési Hatóságnál tetted le, az eüt pedig a Vöröskeresztnél. Nyilván bármelyik iskolában elfogadják :)
2/2 A kérdező kommentje:
^ köszönöm a gyors választ :)
2014. szept. 3. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!