Hogyan Tűnhetnék el? Hogyan kezdhetek mindent előröl?
Szeretnék elmenni ebből az országból, valahova messze, távolra, ahol nem láthatom sűrűn a családom.Most fogok érettségizni, és azon gondolkodtam, hogy ezután kimennék valahova külföldre új életet kezdeni legyen az:Ausztrália,USA valamilyen angol nyelvű ország.Arra kérnélek titeket, hogy egy pár gondolattal segítsetek, hogy mit kell ehhez tennem. Tudom hogy kell szakma. meg még iratok, meg még ezer más. De hogyan kerülhetek egy külföldi országban mint bevándorló előrébb. Meg mit csináljak, hogy minimális kontaktom legyen a családommal és még ezer ehhez hasonló kérdés is érdekel.
Nem fogom azt írni ,hogy normális válaszokat írjatok mert paraszt dolog amit művelni szeretnék ezzel a tettel, hogy elmegyek a gecybe mindenféle komolyabb megbeszélés nélkül, anélkül, hogy próbálnám rendbe tenni a dolgokat a családommal. De ha már elküldesz a francba akkor írjál valamit ami tud nekem segíteni a közeljövőben. Előre is Köszönöm a válaszod!!
21/F
Először is biztos nemtudod rendbe tenni a dolgokat a családoddal? Szerintem beszéld meg velük a problémákat, próbáljátok megoldani.
De mindenhol bevándorlóként leszel elkönyvelve sajnos, ez ilyen. Legalább is szerintem. Ha teljesen fel akarsz szívódni nyom nélkül, oda sok pénz kell, más személyazonosság, stb.. De sajnos nem vagyok szakértő, többet nem tudok segíteni. Ne haragudj, ha az idődet pazaroltam a válaszommal.
Sok szerencsét.
Ausztráliába nem kell zöld kártya, így ha neked nem annyira fontos, hogy hova mész, akkor azt javaslom.
Iratok szempontjából könnyű dolgod lesz.
utolsó előtti: Megnézem majd a filmet!:)
utolsó: Köszönöm a válaszod, de úgy tudom kell. (sajnos)
De ne nekem legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!