Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tűnhetnék külsőre kicsit...

Hogy tűnhetnék külsőre kicsit pénzesebbnek?

Figyelt kérdés
Nem akarok csórónak tűnni. Nem is vagyok az mondjuk. Ilyenekre gondoltam mondjuk hogyha veszek magamnak egy converse cipőt (össze tudom rá gyűjteni a pénzt, akár a húsvéti pénzből is meg tudom majd venni) meg hasonlók. ötletek?
2013. márc. 18. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Öltözz elegánsabban, és ne rajosan. -ja és mindig tiszta cuccokba
2013. márc. 18. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ügyelj a részletekre, a körmöd, a hajad és az arcod mindig legyen tiszta. Tanuld meg viselni a ruháidat, ha jól hordod, mindenben jól, elegánsan fogsz kinézni, ettől sok mindenkinek úgy tűnik majd, hogy sok pénzed van. Én magamtól ilyen vagyok, pedig egyáltalán nincs sok pénzem. Kiderült, hogy néhány ismerősöm rossz szemmel nézi, hogy nem csak a hozzám hasonló gazdagokkal barátkozok, járok el. Döbbenetes.
2013. márc. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!