Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tűnhetnék műveltebbnek?

Hogyan tűnhetnék műveltebbnek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és lány. jo tanulo vagyok csak kajla és ezért nem néznek műveltnek, és komoly se vagyok.
2009. nov. 13. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
:D hát egyik filmben volt ilyen, hogy szemüveg volt a csajon , meg felvolt tüzve a haja vagy mi :D és azt mondták rá hogy tök komoly, és pont ezt a látszatot akarta kelteni magáról. (persze nem volt semmibaj a látásával , és elötte nem hordta ugy a haját ) . Próbáld ki !:)
2009. nov. 13. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
mi az istennyila az a kajla? amúgy műveltnek tűnni nem lehet, vagy művelt valaki, vagy nem.
2009. nov. 13. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

:D:D:D lol bocs , nem kell lepontozni :) én irtam az elsöt de ezt most találtam a google 1 találata a kajla szóra :D

[link]

hát nem hiszem hogy ez lennel :D

2009. nov. 13. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért akarsz másnak látszani, mint ami vagy?

Az, hogy ki mit gondol rólad, az az ő véleménye!

Nem tudom mit értesz az alatt, hogy kajla, de ha zavar, akkor ne légy kajla, komolynak pedig miért kellene lenned?

Nagyszerű az, ha valaki meg tud őrizni legalább egy kicsi részt a gyermeki naivitásából, őszinteségéből, játékosságából, nem összetévesztendő a komolytalansággal, vagy szélhámossággal!

2009. nov. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!