Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tűnhetnék alacsonyabbnak?

Hogyan tűnhetnék alacsonyabbnak?

Figyelt kérdés

Először is tudom, hogy nem pont idevaló a kérdésem, de talán itt értenek meg a legjobban.

A problémám az, hogy nagyon magas, 178cm vagyok. 13 éves koromban nőttem egy nagyot, azóta pár centit. Most 15 vagyok, és rettentően zavar. Az osztályban, sőt még a suliban is maximum 1-2 ilyen magas lány van. Ápolt és igényes vagyok, megpróbálok előnyösen öltözködni, de a magassarkú például szóba se jöhet. Barátom még csak egy volt, de nem sok olyan fiú van, aki kezdene egy ekkora lánnyal.

Tudom, hogy nem sok mindent lehet tenni, de nincs valami mód arra, hogy egy kicsivel(akár 1-2 centivel) is alacsonyabbnak tűnhessek?

2011. nov. 6. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Gerincferdülés.
2011. nov. 6. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább kezdd el megszokni a magasságod. :) A 178 cm nem is olyan magas. Egyik barátnőm pl 175 cm, őt sosem zavarta és a fiúkkal sem volt emiatt gondja. Én meg 173 cm vagyok, de szívesen lennék magasabb. És voltak olyan pasik, akik 5-6 centivel alacsonyabbak voltak nálam, mégis érdekeltem őket. :) Szóval fel a fejjel és barátkozz meg magaddal! :)
2011. nov. 6. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy vannak még magas lányok rajtam kívül.. És én is érdeklem a fiúkat, az alacsonyabbakat is, csak fura lenne ha egy 170 centis fiúval járnék..Nehéz hozzászokni, de köszönöm a választ!:)
2011. nov. 6. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Húú de irigyellek. Én 165 cm vagyok, és nem találok normális nadrágot, mert mindegyik szára 20 cm-rel hosszabb mint a lábam. A boltban nem érem el a felső polcokat...
2011. nov. 8. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!