Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék/tűnhetnék...

Hogyan lehetnék/tűnhetnék alacsonyabbnak?

Figyelt kérdés
Én egy 191 cm magas lány vagyok, és nagyon zavar hogy megbámulnak az utcán. Vagy ha egy régebben nem látott ismerősöm midig mondja hogy : "Te már megint nőttél?!" Amúgy is kényes pont számomra a magasságkérdés. Mert szeretnék átlagos 18 éves lány lenni. Tudom hogy vannak emberek sokkal nagyobb problémákkal is, de számomra ez nagyon fáj. Bár meglehet akad olyan ember akinek ez semmiség. És tudom hogy sokan akarnak magasabbak lenni, de azért lányóriások azért kétlem. Mit tehetnék? Mert a barátom is kissebb nálam. Engem nem zavar, de lehet hogy őt néha igen.
2011. nov. 18. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
velem is ezvan xd mindenkinél magasabb vagyok pedig én csak 176 vagyok. jó apámnál nem meg a pasimnál se (szerencsére) de a barátnőimnél, nővéremnél,anyámnál magasabb vagyok. amúgy meg vannak olyan ruhák amik "kicsinyítik" az embert, meg ne hord magassarkút.
2011. nov. 18. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Leg egészségesebb ha elfogadod, és szereted magad. Ha megbámulnak tök jó, ki tünsz a sok egyforma ember közül. Sokan azért tesznek sokat hogy elérjék azt a feltünőséget ami neked alapban meg van. Pár kapcsolat terén se paráz van aki a kicsit, van aki a közepeset, és van aki a magasat szereti. 183 magas F vagyok, és imádom a magas nőket,ha 168 lennél biztos kevésbé tetszenél.
2011. nov. 18. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért akar mindenki átlagos lenni. (Egy vérkülönc.)
2011. nov. 18. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van. és köszönöm.:)
2011. nov. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!