Mit kezdhetek az öngyűlölettel?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és hányok magamtól. Nem szeretem, hogy elhízott, szerencsétlen és tehetségtelen senki vagyok, akit senki se szívesen hallgat meg. Néha azon veszem észre magam, hogy legszívesebb kitépném a saját nyelvemet, hogy ne halljam a saját hangomat, annyi hülyeséget összehordok. A szüleimben sem bízom meg, mert ők is csak kinevetnek vagy legyintenek az egészre vagy csak összehordanak minden lerágott csontot a témában. Nem bírom tovább, hogy a lelkemben növekszik egy rohadt űr, amit sehogy se vagyok képes betömni. Most is csak ilyen fórumokon tudok nyávogni.....2011. szept. 11. 16:02
1/9 anonim válasza:
hagyd abba! ha fórum, akkor fórum, de mindenképp szocializálódj. foglald el magad, ne a rossz dolgokra gondolj
2/9 anonim válasza:
Nem mindenki lehet modell-alkat, vagy Isten adta tehetség valamiben. Az emberek 95%-a pont olyan, mint te! Nincs veled semmi baj! Ez most kicsit nehezebb időszak az életedben, de lesz könnyebb is. Ennyi évesen (de elárulom neked, még sokkal később is) csak keresi az ember a helyét a világban... és nehezen találja... Én pl. csak az egyetemi éveim alatt éreztem úgy, hogy jól vagyok, és jó helyen vagyok. Sem előtte, sem utána. Találnod kell valami célt, amiért érdemes küzdened, vagy egy hobbit, ami leköt. Ha van egy hosszú távú terved, lépésenként haladsz majd felé, így minden nap érdemes lesz valamit tenned érte. Ha nem találsz ilyet, akkor gondolkodj kicsiben. Az a lényeg, hogy legyen valami terved, elképzelésed. Ez azért fontos, mert ahogy nekifogsz megvalósítani, saját magad előtt bizonyítod be, hogy hibás képed van magadról: nem vagy sem elhízott, sem szerencsétlen, sem tehetségtelen. Igenis képes vagy bármire! Kezdd azzal, hogy kijelented: a következő töri (vagy akármilyen) dogát megírod ötösre. Tanulj, készülj, és a dolgozat alatt adj bele mindent. És amikor majd megkapod az ötöst, látni fogod, hogy így megy ez minden dologban. Ne keseredj el, én ismeretlenül is bízom benned! Mindent bele! :)
3/9 anonim válasza:
HA gondolod adhatsz msn t en en beszelek veled akarmirol :)
4/9 anonim válasza:
Nagyon sokan nekem ugrottak már amiatt, amit most fogok mondani, de bátran jelentem ki, hogy hagyományos formában nem létezik "tehetség", mint olyan. Ha valaki jó valamiben az többnyire azért van, mert érdekli, sokat csinálja/gyakorolja (és nem muszájból!). Ezt a saját bőrömön tapasztalom. Nem írtad le túl részletesen, hogy mi a problémád, de senki nem születik úgy, hogy ért valamihez. Úgyhogy találd ki, hogy mi a te sportod/hangszered/stb. és kezd el csinálni (keményen), hogy elmondhasd, hogy Te valamiben kiemelkedő vagy, valamihez értesz; jobban, mint egy átlagember. Ennyit tudok tanácsolni.
5/9 anonim válasza:
Ha dagadt vagy mi a fa^^szért panaszkodsz lefogyás helyett? Akkor csinosabb leszel?
6/9 anonim válasza:
nekem is küldhetsz egy msn-címet, 20L vagyok
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nem muszály magadat gyülölnöd....gyülőlheted a zsidókat is meg a többieket... :)
Legyél határozottabb,tervezd meg a jövőd,és tegyél érte ,hogy úgy alakuljon minden ahogy Te szeretnéd!!!!
8/9 anonim válasza:
Egy Valamit jegyezz meg! Úgy szeresd magadat, ahogyan azt másoktól is elvárnád... Amíg magadat nem vagy hajlandó megszeretni, addig más sem fog! Bármire képes vagy! Ha hiszed hogy te ilyen vagy, olyan is leszel! Bármin változtathatsz... de elsőnek magadat kell megszeretned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!