Ha népszavazás lenne a homeopátiáról, te hogyan szavaznál?
"Egyetért-e ön azzal, hogy a tudomány által igazolt gyógyhatással nem rendelkező homeopátiás készítményeket ne lehessen gyógyszerként, gyógyhatású szerként reklámozni és forgalmazni?"
@31: most komolyan azt akarod, hogy erről szóljon a téma? Na mindeg, legyen... Ha mindenki értette, akkor fejtsd már ki kérlek, hogy miért és hogyan is okozott gondot?
Egyébként a köznapi, meg a közönséges szavak nem ugyanazt jelentik, ebben a kontextusban legalábbis semmiképp. Akkor sem, ha idegen szóval fejezed ki az utóbbit.
@37: Nem tudom, hogy szerinted van-e párhuzam, de miért tőlem kérdezed?
Biztosíthatlak róla, hogy egészen mást találok viccesnek. De alighanem te is tudod ezt ;)
Viszon ez a mellékvágány túlfutott. Csak rontja a téma áttekinthetőségét. Javaslom, hogy fejezzük be az offot.
Ja, az előbb még lehetett hülyének nézni, de amint érvek hangzanak el, máris elég az off-ból.
A homeopátia veszélyes áltudomány, tapasztalatból írom! Bipoláris zavarra egy ideig "szedtem", de teljesen haszontalan, leszámítva a placebo-hatást! Ennél a szarnál is elég káros, de mi van ha egy tényleg súlyos beteg hiszi el ezt és visszautasítja a normális gyógyszert? Nem tudom, hogy mi a vicces Mojjo szerint...
@39: Természetesen egyetértek, a homeopátia gyökerestől kiírtandó sarlatánság. Ha megnézed, amiket eddig írtam, lejöhet. A nácik tettei is szörnyűek.
Ami vicces és trollgyanús volt, az az, hogy egymással - legalábbis jelen kontextusban, gondolatmenetben - abszolút össze nem függő dolgokat kapcsolgattál folyamatosan össze. Azaz össze-vissza írtál, méghozzá olyan szinten, ami nehezen volt elképzelhető, hogy nem egy szándékos vicc a részedről. A betegséged fényében ez alighanem már más, szóval elnézésedet kérem, tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!