Ha népszavazás lenne a homeopátiáról, te hogyan
szavaznál?
Figyelt kérdés
"Egyetért-e ön azzal, hogy a tudomány által igazolt gyógyhatással nem rendelkező homeopátiás készítményeket ne lehessen gyógyszerként, gyógyhatású szerként reklámozni és forgalmazni?"
Engem csak az zavarna, hogy megint az adófizetők pénzéből akarnak bármit csinálni.
Szánalmas, inkább költsék pl. az egészségügyre.
2017. aug. 20. 11:54
2/46 anonim válasza:
Igen, egyet! A homeopátia csak a hiszékeny emberek hülyítése. Bár a placebó hatás is gyógyíthat, de ezt az emberi agy csinálja, nem a homeo bogyócskák. Ezek kb egy szintem állnak a füstölőkkel, tarot kártyákkal, és a varázsgömbbel.
2017. aug. 20. 11:57
3/46 Mojjo válasza:
@1: de hiszen ez valahol pont az egészségügyre költött pénz lenne.
@Kérdés: erre a kérdésre természetesen igennel.
2017. aug. 20. 13:16
4/46 anonim válasza:
Igen.
2017. aug. 20. 14:27
5/46 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Beszélgettem egy nővel aki homeos "orvos"-hoz vitte a gyerekét,s nem zavarta,hogy a csemetéje 5 hónapon keresztül nem hallott...Nagy nehezen meggyógyult,s biztos,hogy a "golyócskáktól" lett jobban a gyermeke...Jah...Meggyógyulsz ha eléggé hiszel benne...BAROMSÁG...A válaszom ebből kiolvasható...
2017. aug. 20. 20:53
6/46 anonim válasza:
Természetesen igen lenne a szavazatom, de remélem egy ilyen kérdést sosem bíznak a népre. A homeopátiás zagyvaság, még (elvileg) értelmes, orvosokat és szakértőket is megtéveszt. Akkor mi lenne a hozzá nem értőkkel? Majd ha felnőttünk hozzá szellemileg, akkor jöhet a szavazás.
2017. aug. 21. 15:05
7/46 Gery Greyhound válasza:
Én vagyok az a bizonyos magánszemély, aki a cikkben szerepel :)
A kampány nem az adófizetők pénzéből fut, hanem önkéntes munkában dolgozunk rajta, készül például egy szórakoztató felvilágosító videó arról, hogy mi is ez az egész (ahogy a 6. kommentelő is írja: szerintünk is az a legfontosabb, hogy minél több ember tudjon erről az ótvar csalásról)
2017. aug. 22. 13:06
8/46 anonim válasza:
Nemmel szavaznék.
2017. aug. 23. 20:44
9/46 anonim válasza:
Igen.
2017. aug. 25. 11:05
10/46 anonim válasza:
Nem értek egyet. Gyógyultam homeopátiával. És a rosszul használt homeopátiás szerek árthatnak is, ezt is tapasztaltam.
Mielőtt valaki a hit okozta placebót felhozza, nem csak humán vonatkozásban van pozitív tapasztalatom, és egy állat esetében nincs ilyen placebo effekt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!