Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért vannak ennyien a homeopá...

Miért vannak ennyien a homeopátia ellen? Aki lehülyézni és kioktatni akar, előbb olvassa el, amit írtam!

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mint ha már a gyógyszercégek, és az általuk támogatott orvosok összefogtak volna (ami nem lenne elképzelhetetlen), hogy lejárassanak egy olyan dolgot, ami az egész emberiség gyógyítására hatással lehet.

Miért nem lehet megérteni, hogy a homeopátia nem úgy működik, mint egy ipari gyógyszer, nem azt a hatást fejti ki, mint egy gyógyszer, és nem is annyi ideig kell szedni, mint egy gyógyszert...ellenben mindenki úgy kezeli, mint egy ipari gyógyszert, és mindenki csak úgy tud belekötni, hogy ahhoz hasonlítja. Ez olyan, mint ha én a laptopot fikáznám azért, mert kisebb helyen elfér az, ami PC-ben csak nagy helyen fér el. A laptop hazugság...

Csak arra senki nem gondol, hogy teljesen más elven vannak benne a hardverek, mint a PC-ben, ezért olyan, amilyen.

Én lassan 1 éve olyan szinten haldokoltam, hogy már a külvilágot nem tudtam magam körül. Tönkretettek a gyógyszerekkel jobban, mint ami bajom volt. Fel se fogtam mi történik körülöttem, amikor utólag a szüleim rászánták magukat a homeopátiára, és jééé, élek. Egészségesebben, mint valaha. Pedig egyáltalán nem tudtam, hogy milyen szereket veszek be, mégis használt.

Több ismerősömön, eltérő korosztályban teszteltem már ezek hatását. Nem egynek javasoltam homeopátiás szereket anélkül, hogy bármit is mondtam volna előzőleg, hogy az mire jó. X idő után megkérdeztem, hogy milyen változást észlel magán, és 7-ből 7 ismerősöm pontosan elmondta azt, amire az adott szert kapta.

Szóval bele lehet ebbe bármit beszélni, de azt nem, hogy placebó, vagy, hogy káros. Csak az emberek képtelenek elismerni, hogy létezik olyan gyógymód is, ami nem öl meg idővel, meg nem teszi tönkre a szervezetedet. Az orvosok pedig nem akarják elismerni, mert az orvosok semmit nem támogatnak, amiből nekik nem jön pénz. Márpedig a természetgyógyászatból csak magánklinikákon tudnának pénzt csinálni..

2015. máj. 28. 20:16
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/200 anonim ***** válasza:

Tudom trollkodok, mert a reflexológia, és az akupresszúra hatékonyságára kerestem bizonyítékot.

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 23. 13:07
 132/200 anonim ***** válasza:

"Vannak még szerencsére olyan orvosok akik a beteget helyezik előtérbe és nem az anyagi hasznot.. :)"

Ezt én is alátámasztom. A háziorvosom csak, akkor ír fel gyógyszert ha feltétlen szükségesnek látja. Ezért nem is szeretik, mert nem gyógyszerez senkit sem feleslegesen. Ha vírusos betegség van, akkor is inkább növényi alapanyagú cuccokat javasol vagy ír fel. pl kamilla tea

2015. dec. 23. 13:12
 133/200 anonim ***** válasza:
61%

Csak azt elfelejtetted, hogy egy PHD-s főorvos írja fel a kezeléseket, és ez a reflexológia esetében is így van, mivel szakemberek vannak, de még nyugodtan járasd le magadat az eféle szkeptikus oldalakkal... :)

[link]

Ugyanis ennyi a bizonyíték, hogy van hatása különben főiskolai szinten sem oktatnák az anatómiát nekünk, főleg a reflexológia esetében, engem mint szakembert soha nem fogsz meggyőzni a hazugságaiddal, ezt jól jegyezd meg...

Az orvosi nyelven leírt tudományos írásomat sem tudjátok megcáfolni, amatőr kérdésekre meg nem fogok válaszolni, aki ilyet ír, hogy áltudomány a méregtelenítés az egy jó nagy marha és alá is írta azt hogy egy senkiházi tudatlan, aki nem ért semmihez sem...

Mint említettem nekem erre nincs időm se energiám olyanoknak magyarázni akik alapvető dolgokkal nincsenek tisztában... :)

2015. dec. 23. 14:53
 134/200 anonim ***** válasza:
75%
Mátrix nálad valami rohadtul elgurult. A pubmed mióta szkeptikus oldal?? LOL
2015. dec. 23. 14:56
 135/200 anonim ***** válasza:
28%

Miért talán tudományos oldal, egy olyan oldal ami főiskolai anatómiai szinten, sincs tisztában?

Na ne nevettes, gondolom nagy szakértője vagy a témának...

Belinkeltél egy olyan oldalt ami hazugságokat terjeszt, egy olyan létező gyógymódról, amit minden rehabilitációs központban és korházban felhasználnak?

:)

Ezzel akkora öngólt lőttél, hogy nem tudod ki magyarázni a dolgokat, egyrészt nem tudsz megcáfolni, mert hülye vagy a témához...

Yolo amatőr kérdéseire reagálva, a gerincvelői reflexeket szegment masszázsal indítjuk be, amit szintén felhasználnak a rehabilitációs központokban, de gondolom nem vagytok tisztában ezzel sem...

De nyugodtan még jobban járassátok le magatokat a témában.. Jézusom, ha rehabilitációs szakorvosok látnák az eféle hülye kommenteket amiket itt levágtok, csak fognák a fejüket, hogy milyen hülye és tudatlan emberek élnek ebben az országban, főleg hogy ha korházak tekintélyét, és szakemberek tekintélyét rontjátok ezzel, ahogy az én munkámat is...

Na ennyit erről, ti szkeptikusok...

2015. dec. 23. 15:35
 136/200 anonim ***** válasza:
84%

ma 15:35

Mátrix te nagyon sötét vagy. A pubmed az az oldal ahová az orvosi vizsgálatok publikációt teszik fel. Bakker arra nem vetted a fáradtságot, hogy egyáltalán megnézd mit linkeltem. Szánalmasan hülye vagy, erre nem tudok mást írni.

2015. dec. 23. 16:01
 137/200 anonim ***** válasza:
0%

Így van!

Egy szakember a hülye akinek az érveit sem tudtad megcáfolni, mert tudod, hogy nem értesz semmit az egészhez? :)

Egy PHD-s főorvosnak nyugodtan magyarázhatsz és egy reflexológusnak is erről, akkor is hülyének fog nézni ezzel az oldallal egyetemben, mikor korházakban használják a reflexológiát/akupresszúrát, vannak ahol még az akupunktúrát is, mert tudják hogy van hatása, főleg egy PHD-s főorvos.... :)

És ha nem haragszol én erre a szintre nem fogok lesüllyedni, hogy érvek helyett sértegetést kezdeményezek, én jogosan kezdtem sértegetéssel mivel szakember vagyok és nem bírom elviselni, ha hazugságokat terjesztenek... De ezzel be is fejeztem...

2015. dec. 23. 16:10
 138/200 anonim ***** válasza:
84%

Mátrix te annyira szánalmasan hülye vagy, hogy arra nincsenek szavak. A saját fröcsögő, habzó szádtól nem látsz semmit. Emberileg egy sz:rkupachoz lehet leginkább hasonlítani az ilyet.

Nyers fordításban az egyik link lényege:

A vizsgálatban alkalmazott masszázsterápia egy biztonságos és hatékony kezelés az intenzív osztályon, hogy csökkentse a betegek fizikai és lelki problémáit.

2015. dec. 23. 16:15
 139/200 anonim ***** válasza:
51%
Az egyik haverod a 39%-os, pont erről az oldalról linkelt be egy anyagot, ami azt írta, hogy a reflexológia haszontalan... Meg az akupunktúra haszontalan és veszélyes, "veszélyes" na az ilyen hülyeségektől tudok a falramászni... Na ezért pont nem érdekel ez az oldal mert ez nem igaz... Ugye érted már.... :)
2015. dec. 23. 16:32
 140/200 anonim ***** válasza:
51%

"Néhány valódi bizonyíték csak hogy tudd az milyen:

Reflexológia haszontalan: [link] "

Idézet tőle.... Ez egy ocsmány hazugság és inkább arra ad bizonyítékot, hogy teljesen hülyék...

2015. dec. 23. 16:43
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!