Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szívbillentyű meszesedése...

Szívbillentyű meszesedése ellen lehet tenni valamit? (műtéten és megdöglésen kívül)? Bicuspidalis aorta stenosis insuffiencia

Figyelt kérdés

Mint Arnold Schwarzeneggernek is, születéskori bicuspidalis aorta stenosis insuffienciám van (aortánál 3 billentyűből 2 össze van nőve, és meg van vastagodva, nem nyit és nem zár rendesen + kisebb a keresztmetszet, így nagyobb erővel kell a szívnek pumpálni), ami meszesedik. 10 éve II. fokú volt a meszesedés, és most kicsit fosok. Mostanában elég sokszor érzem ezeket a jellegzetes tüneteket, amik megjelenésekor elméletileg meg kéne műteni, de nálam ez azt hiszem pszichés. Volt egy pánikrohamom pár hónapja (munka, pénz, egyetem, család, stb), azt hittem szívroham, de nem volt semmi a szívemmel akkor. Azóta viszont elkezdtem kutakodni a témában, és azóta egyre szarabbul érzem magam. Mikor olvasok valamit, egyből elkezdem érezni. Holnap után megyek kivizsgálásra. Nem szeretném, ha műtét lenne a vége. A fokhagymáról is össze-vissza beszél mindenki, hogy jó, nem jó. De azt is csak érelmeszesedésre mondják. Szívbillentyűről sehol semmi alternatív gyógymód, csak a műtét. Homeopátiát most fogom majd próbálni, nem tudom ebben a témában mennyit ér (másban jó volt, de ez most komoly fizikális szervi elváltozás). Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.

32/F

2012. jún. 4. 21:02
 1/6 A kérdező kommentje:
És agykontrollra el akarok menni a közeljövőben!
2012. jún. 4. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyan miért nem akarod megműttetni?
2012. jún. 4. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeretném megvárni, amíg elterjed az endoszkópos eljárás (még 10-20 év??). Én is apa nélkül nőttem fel, és nem szeretném az esélyét sem megadni annak, hogy a születendő gyermekem is erre a sorsa jusson.
2012. jún. 4. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezt találtam, angolul van:

[link]

A lényeg, hogy a magnézium klorid és a nátrium tioszulfát képes lebontani a már meglévő lerakódásokat. Igen ám, de hol találok én ilyen gyógyszert? Magnézium klorid spray-t már vettem, ami bőrön alkalmazandó, de nátrium tioszulfátot nem tudom meg merném e enni.

2012. jún. 15. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

a megoldás energetikai műtét.

Keress meg privátban tudok segíteni.

ird bele szív energetikai műtét

2012. jún. 19. 21:22
 6/6 Robi001 válasza:

Kedves Kérdező!

Az a helyzet, hogy hasonló helyzetbe kerültem én is és szeretnék érdeklődni, hogy sikerült-e jutni valamire ennyi idő elteltével? Elsősorban a magnézium-kloiddal, illetve a nátrium-tioszulfáttal kapcsolatban érdekelne, hogy ér-e valamit, lehet-e használni és ha igen, akkor hogyan? Van-e tapasztalat? De egyéb megoldások is érdekelnek. Minden!

Köszönettel!

2015. jan. 21. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!