Ismeri valaki az orrdugulás ellen légzéskönnyítő párnalapot (a Herbafilltől)?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon enyhe orrsövény ferdülésem.Ez általában éjszaka okoz problémát elalváskor,hol az egyik hol a másik orrom dugul el és ilyenkor lecsurog valami a torkomba és ez fulladás érzést okoz,mert nem tudom lenyelni.Csak az érdekelne, hogy ez a termék segítene-e?Vagy esetleg tudtok e valami hatásosabbat ajánlani az orvosok már agyon kezeltek nem tudják mit csináljanak.Köszi minden választ.#gyógymód #egészség #gyulladás #homeopátia #fulladás #kezelés #gyógyulás #gyógynövény #alternatív #természetgyógyászat
2014. márc. 15. 14:13
1/4 anonim válasza:
Szintúgy orrsövény probléma, és eddig két műtétem volt. Azóta is szenvedek, hol jobb, hol rosszabb. Nekem eddig a homeopátia segített. Érdemes utána keresgélni, lehet segíthet a módszer.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot.Homeopátián belül mire gondoljak? Orr spray vagy tabletta,neked mi segített? Gyógyszertárba menjek?
2014. márc. 27. 15:59
3/4 anonim válasza:
Lehet érdemes lenne felkeresned egy homeopatát, aki tud segíteni. Én most a Schüssler sókat próbálom, a Natrium Chloratom szedem, de ez egyén függő lehet kinek melyik segít, ezért is lenne jobb ha felkeresnél egy természetgyógyászt, aki felméri az egészségi állapotod és megmondja mit érdemes szednek. A másik, az étkezés nagyon fontos, és az immunrendszerünk a legfontosabb, hogy jól tudjon védekezni. Ajánlani tudom az Aloe Vera nektárt. Ráadásul allergiás is vagyok, csak egy hete kezdtem el inni az aloét, de már most érzem, hogy könnyebben tudok lélegezni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,szerencsére nem vagyok allergiás.
2014. ápr. 7. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!