Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért vannak ennyien a homeopá...

Miért vannak ennyien a homeopátia ellen? Aki lehülyézni és kioktatni akar, előbb olvassa el, amit írtam!

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mint ha már a gyógyszercégek, és az általuk támogatott orvosok összefogtak volna (ami nem lenne elképzelhetetlen), hogy lejárassanak egy olyan dolgot, ami az egész emberiség gyógyítására hatással lehet.

Miért nem lehet megérteni, hogy a homeopátia nem úgy működik, mint egy ipari gyógyszer, nem azt a hatást fejti ki, mint egy gyógyszer, és nem is annyi ideig kell szedni, mint egy gyógyszert...ellenben mindenki úgy kezeli, mint egy ipari gyógyszert, és mindenki csak úgy tud belekötni, hogy ahhoz hasonlítja. Ez olyan, mint ha én a laptopot fikáznám azért, mert kisebb helyen elfér az, ami PC-ben csak nagy helyen fér el. A laptop hazugság...

Csak arra senki nem gondol, hogy teljesen más elven vannak benne a hardverek, mint a PC-ben, ezért olyan, amilyen.

Én lassan 1 éve olyan szinten haldokoltam, hogy már a külvilágot nem tudtam magam körül. Tönkretettek a gyógyszerekkel jobban, mint ami bajom volt. Fel se fogtam mi történik körülöttem, amikor utólag a szüleim rászánták magukat a homeopátiára, és jééé, élek. Egészségesebben, mint valaha. Pedig egyáltalán nem tudtam, hogy milyen szereket veszek be, mégis használt.

Több ismerősömön, eltérő korosztályban teszteltem már ezek hatását. Nem egynek javasoltam homeopátiás szereket anélkül, hogy bármit is mondtam volna előzőleg, hogy az mire jó. X idő után megkérdeztem, hogy milyen változást észlel magán, és 7-ből 7 ismerősöm pontosan elmondta azt, amire az adott szert kapta.

Szóval bele lehet ebbe bármit beszélni, de azt nem, hogy placebó, vagy, hogy káros. Csak az emberek képtelenek elismerni, hogy létezik olyan gyógymód is, ami nem öl meg idővel, meg nem teszi tönkre a szervezetedet. Az orvosok pedig nem akarják elismerni, mert az orvosok semmit nem támogatnak, amiből nekik nem jön pénz. Márpedig a természetgyógyászatból csak magánklinikákon tudnának pénzt csinálni..

2015. máj. 28. 20:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/200 anonim ***** válasza:
81%
Bizonyítottan hatástalan vackokat mint a homeo meg az akupunktúra felírni igenis bűnnek számít, kuruzslásnak hívják. A legtöbb ilyen átverés már legalább több száz éves, vajon miért nem készítettek a művelői egyetlen bizonyító erejű, tudományos cikket sem a hatásosságáról, hogy meggyőzzék a rendes orvosokat? Talán mert kapásból kiderülne hogy mindegyik legfeljebb placebo hatást ér el, mást nem?
2015. dec. 8. 16:43
 112/200 anonim ***** válasza:
40%
Hát te hülye vagy, ezeket mind korházakban és rehabilitációs központokban is felhasználják... Magyarul felhasználja a mai orvostudomány... Rehabilitációs szakorvost is meg kéne kérdezned ha már hülyeségeket írogatsz.... Üdv egy orvosi masszőr.. :)
2015. dec. 8. 18:55
 113/200 anonim ***** válasza:
40%

"Talán mert kapásból kiderülne hogy mindegyik legfeljebb placebo hatást ér el, mást nem?"

Ha te egy kínai orvossal elkezdenél vitatkozni az akupunktúráról vagy a reflexológiáról kápasból leégnél ott helyben és az összes szkeptikus, aki cáfolni merné a hatását.. Képzeld el én is szak embere vagyok a refjexologiának és tisztában vagyok a hatásmechanizmusával... Az orvosi gyógymasszázs, gyógytorna, akupresszúra/reflexologia hatástalan lenne akkor nem használnák fel a rhebailitációs központokban és nem írna rá semmi diagnózist a rehabilitációs szakorvos a beteg adatlapjára hogy azt gyógymasszázsal, vagy gyógytornácal, vagy reflexológiával kell helyre hozni...

El kell hogy keserítselek fél évente több 100 beteget regisztrálnak rehabilitációs központokban és ezekkel a terápiákkal elég szép hatást tudunk elérni, ha nem hiszed el kérdezzél meg egy rehabilitációs szakorvost és utána írogass hülyeségeket az interneten... :)

2015. dec. 8. 19:07
 114/200 Saavedro ***** válasza:
100%

"Ha te egy kínai orvossal elkezdenél vitatkozni az akupunktúráról vagy a reflexológiáról kápasból leégnél ott helyben és az összes szkeptikus, aki cáfolni merné a hatását.. "

Ezzel én is egyetértek, nekem is vannak a gépemen anyagok az akupunktúra bizonyításáról. Meglepő, de MOLEKULÁRIS BIOLÓGIAI módszerekkel kimutatták a meridiánokat.

2015. dec. 9. 09:03
 115/200 anonim ***** válasza:
Ki beszélt a gyógymasszázsról meg gyógytornáról? Ne tereljél, hanem hozzál szépen kettős vak teszteket a homeo, az akupunktúra és az akupresszúra hatásosságáról, vagy valld be szépen hogy nem többek placebónál.
2015. dec. 9. 10:51
 116/200 anonim ***** válasza:
#114 Na azt megnézem, elérhetőek ezek az állítólagos bizonyítékok?
2015. dec. 9. 10:53
 117/200 anonim ***** válasza:
54%

"Ne tereljél, hanem hozzál szépen kettős vak teszteket a homeo, az akupunktúra és az akupresszúra hatásosságáról,"

Te hülye mint már említettem ezeket mind felhasználják korházakban és rehabilitációs központokban akupuntkurát és az akupresszúrát is... Személyes tapasztalat mivel orvosi gyógymasszőr vagyok és reflexologiával is foglalkozom.. :) Szerintem neked óriási gondok vannak a szöveg értéseddel, vagy csak szkeptikus társaság küldött ide... :)

2015. dec. 9. 17:31
 118/200 anonim ***** válasza:
29%

"Ki beszélt a gyógymasszázsról meg gyógytornáról? Ne tereljél,"

Tudod egyáltalán mi az az orvosi gyógymasszázs? Vagy csak trollkodsz? Az orvosi gyógymasszázsba bele tartozik az akupresszúra és a reflexologia is nyirokmasszázs... És bizonyított a hatása mint már említettem szak embere vagyok, hahó.... :)

2015. dec. 9. 17:34
 119/200 anonim ***** válasza:
23%
Messziről jött ember azt hazudik amit akar. Ellenőrizhető információt közöljél, ne anekdotákat.
2015. dec. 10. 14:13
 120/200 anonim ***** válasza:
67%

"Messziről jött ember azt hazudik amit akar"

Most magadról beszélsz? :)

Szerintem aki hazudik az te vagy egyrészt, mert ha kell szívesen beszélgetek veled erről a témáról, ugyanis főiskolai végzetségem van belőle és 5-ösre vizsgáztam anatómiából... :) Szóval jól gondold meg, hogy bele akarsz e menni mert valószínűsíthetően csak egy senkiházi troll vagy... :)

Ha nem elég belinkeli a másik kolléga neked a bizonyítékot, de már mint említettem eleve az már bizonyíték , hogy korházakban és rehabilitációs központokban rehabilitácós szakorvosok irányítják ezeket a gyógyászati eljárásokat, mint már említettem személyes tapasztalatból beszélek mivel reflexologus is

vagyok és végezzük ezt a gyógyászatot korházakban is...

Biztos hatástalan és biztos poénból fognak működtetni korházakbban főorvosok ilyen eljárást, hogy ha nem érne semmit.... Le is írtam, hogy pár nap alatt rendben hoztam reflexes úton az adott beteg légcsőhurutját tudod a láb reflexzónái összeköttetésben van a belsőszervekkel, ehhez komoly anatómia ismeretek kellenek, amit emelt szintű iskolákban tanítanak az orvosi gyógymasszőröknek... Igen valószínűleg azért mert hatástalan, te b.rom.. Az a probléma, hogy úgy szólsz hozzá egy témához amihez lövésed sincs se tapasztalatod, csak trollkodsz és kész ennyi.. :)

[link]

[link]

Magyarország egyik legismertebb rehabilitációs közpotnjában a Harkányi gyógyfürdő korházban ami már évtizedek óta elismert, ott vannak az eljárások akupresszúra/reflexologia alkalmazása amiket főorvosok irányítanak... :)

2015. dec. 10. 15:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!