Melinda- kérdése:
Hogyan mondjam meg anyukámnak?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. és szerintem cérnagiliszták vannak a popsimban. Azért gondolom mert olvastam róluk és a tünetek megegyeznek az enyémmel. Kérlek segítsetek megijedtem. Hogy szóljak anyukámnak?2012. márc. 2. 20:50
1/3 anonim válasza:
mondd meg neki h giliszták vannak a seggedben.
2/3 anonim válasza:
Ragassz celluxot a végbélre. Most hülyén hangzik, de komolyan! Éjszakára. Ha vannak gilisztáid akkor mikor éjjel levegőzni mennek néhány ráragad a celluxra, reggel azt látni fogod. Aztán menj háziorvoshoz. Meg is mutathatod neki a celluxot, ha van. Kapsz gyógyszert és kérd meg Anyudat, hogy váltsa ki. Nem nagy ügy.
3/3 anonim válasza:
nyugodtan mond meg!gyerekkoromban nekem is volt. anyuval fokhagymával hajtottuk ki, de kaptam akkor vmi az orvostól is rá. ne szégyeld ez előfordulhat. akár mosatlan gyümölcs miatt is kialakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!