Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy kiszeretném próbálni a tampont?
Gyűlölöm a betétet, és ezért kiszeretném próbálni a tampont.
14 éves lány vagyok, már 1 éve megvan, de most kezd rendszeressé válni.
Én a mini tamponra gondoltam, hiszen az kicsi, és szerintem az lenne a jó nekem.
Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy kiszeretném próbálni? Vagy csak egyszerűen mondjam meg, hogy a betétet utálom, és emiatt kiszeretném próbálni?
Ti hány éves korotoktól kezdtetek tampont használni?
Köszi a válaszokat :)
Így, ahogy leírtad. :)
Én 20 évesen használtam először, de feleslegesen féltem tőle, ha tudom, milyen, már korábban is kipróbáltam volna. Viszont olvasd el a papírját, és mindent tarts be, amit írnak. (Higiénia, csere stb.)
Köszi :)
És igen a higiéniára figyelni fogok, mert nem akarok fertőzéseket elkapni :S :)
Szia!
Amikor kaptuk a suliban az eü-csomagot, anyukám lenyúlta belőle a tampont, mondván, hogy nem kell az nekem.
Így aztán bennem fel se merült, hogy elmondjam neki, hogy kipróbálnám.
Vettem egy csomaggal egy nyugodt napon, és szántam jó sok időt a próbálkozásra.
(Azóta mondjuk már visszatértem a betétre, tampont már nem használok, de volt, hogy ez mentett meg a totál szétázástól.)
Én most 16 évesen probáltam ki. Szerintem mond meg anyukádnak, hogy már utálod a betétet és kérdezd meg tőle, hogy esetleg nem vesz neked tampont, hogy probáld ki. Én is féltem anyukámtól megkérdezni de egyszer muszály volt és felhoztam neki a témát, aztán ő vett nekem két darabot és kiprobáltam. Utánna még vettem én magamnak.
16/L
ezekszerint én is k.rva vagyok mert tampont használok :)
szerintem mondd meg neki hogy rühelled a betétet,és szeretnél tampont használni
ennyi
ha normális,tuti nem csesz le
13l
Szólj neki nyugodtan, nem lesz gond meglátod!:)
Én 16 vagyok és most szeretném kipróbálni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!