Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy menstruálok?
Jaj gondolod hogy nem tudja hogy előbb-utóbb meg fog neked jönni??? Mitől félsz?? Hogy leharapja a fejed, vagy mi?:-)
Csak mondd meg neki, hogy megjött az első és ő tudni fogja mi a helyzet, nem kell félni, ez egy teljesen természetes dolog minden nőnél!! Egyébként is jobb ha tudja, hogy több e.ü.-i cuccot ezután majd haza hozni!!
Sok sikert, szia!
Hát én mélységesen meg lennék döbbenve és bántódva ha a lányom nem merné NEKEM, az ANYJÁNAK elmondani hogy menstruál.
Miért kell ebből ekkora titkolózást csinálni???
Természetes hogy én vagyok az akivel ezt meg tudja beszélni, mégis ki más????
Látszik hogy nem valami bensőséges, igazi anya-lánya szövetség és kapcsolat van közted és anyukád közt. Ezen mit kell szégyellni?? Anyukád is nő, és ő is menstruál.
Egyébként meg általában az anyuka mossa a fehérneműket és ezt nem lehet eltitkolni, amúgy butaság is.
ne bántsátok már! tudjátok, milyen nehéz.. majd később nevetni fog rajta, de gondolom nem gondolkodott még ezen, sokan így vannak vele!lehet h nem is olyan a kapcsolatuk, vagy nem szoktak beszélgetni!
na, igen, tényleg igazuk van viszont, hogy nem kell rajta görcsölni, mert anyukádnak ez természetes, ő nem fogja cikinek gondolni, eltitkolni pedig nem fogod tudni. nagy levegő, eléállsz, és "Anya. Megjött.". ha úgy jobban megy, káromkodhatsz is, úgy jobb..:)
ha még valami kéne, itt részletesebb: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!