Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg anyukámnak,...

Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy menstruálok?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban kezdtem el először menstruálni. Anyukám még nem tudja. Hogy mondjam meg neki? Félek!!!
2011. szept. 23. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
azért feltételezik, hogy nem szoktál vele beszélgetni, mert ez is lehet az oka, hogy erről nehezebben nyílsz meg neki. nem hinném, hogy bunkóságból mondták. sokféle szülő-gyerek kapcsolat létezik. vannak, akik sokat beszélgetnek, vannak, akik nem, stb.
2011. szept. 23. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Akivel nyíltan és őszintén beszél az anyukája a menstruációról, az nem csinál belőle ekkora gondot, hogy hogyan mondja el ha megjön neki, hanem a világ legtermészetesebb dolgának tartja, hiszen az is!!!!
2011. szept. 23. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:

én normálisan próbáltam neked mondani, és csak meglepőnek tartottuk, hogy ezen problémázol, hogy mondd el ANYÁDNAK, mikor idegen embereknek netre csak így kiírtad.;)

igen, az a normális, ha anyukáddal olyan a kapcsolatod, hogy nem kell idegenektől kérdezgetni, hogy hogyan mondd el neki!

szóval,nem mi voltunk a hibásak, bár páran eléggé erélyesen osztottak.xd

na mindegy, fontold és KÖSZÖND meg.:)

2011. szept. 23. 19:26
 14/18 A kérdező kommentje:
kösz
2011. szept. 24. 09:06
 15/18 anonim válasza:
Amikor meglátja a szemetesben a véres betétedet majd rájön hogy ez is eljött...
2011. szept. 24. 15:32
 16/18 anonim válasza:
100%

Én nem csodálkozok hogy a kérdező egy kicsit fél...szerintem az elsőnél sokan féltek :)

Mondjuk úgy is lehetne, hogy odamész anyudhoz, és mondod neki hogy nagylány lettél, vagy hogy csak ennyit mondasz hogy megjött :)Vagy hagyod átázni a ruhád, és észreveszi (mondjuk ezt nem ajánlatos kipróbálni xD)

2011. okt. 7. 08:01
 17/18 anonim válasza:
Nyugi! Mondd azt hogy anya nagy lány lettem. Ő is átesett már ezen. Minél hamarabb mondd még neki! Sok sikert :)
2016. ápr. 7. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Igaza van a 17.-nek. Mondd azt. Már ha még nem sikerült 2011-09-23 óta megmondani neki.
2016. ápr. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!