Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már tampont szeretnék betét helyett? Nem tudom mit mondana ha ezt megtudná, lehet hogy nem örülne neki vagy nem tudom.

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyszerüen vegyél tampont, és kész.
2012. jan. 29. 13:38
 2/11 A kérdező kommentje:
nincs pénzem
2012. jan. 29. 13:38
 3/11 A kérdező kommentje:
meg ha titkolnám amugy is rájönne egy idő után ezért gondolom hogy jobb ha elmondom inkább
2012. jan. 29. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Anyu, x éves vagyok, jó ideje menstruálok, sokat olvastam róla, és szeretném kipróbálni a mini tampont.
2012. jan. 29. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Hát én kértem anyumtól pénzt egyik reggel (13 voltam, és nekem se volt zsebpénzem) és bementem a boltba vettem egy csomaggal és anyu két hét után rájött mert megtalálta a papírját. Szólt hogy ez szerinte nem jó ötlet mert ezt és ezt mondta neki a védőnő, de nagyon nem tudott érdekelni mert nem fogok betéttel szenvedni és egész nap keresztbe tett lábakkal állni mert engem nagyon zavar amikor érzem, hogy csorog ki belőlem, vagy amikor felállok. Egyszerűen gusztustalan. Arról nem is beszélve, hogy kiérződik a vérszag. Nem csak én éreztem hanem bnőm is szólt egy párszor pedig rendszeresen váltottam. Na ha ezt elmondod akkor sztem megengedi, bár ez nem egy olyan dolog amihez szülői engedély kéne, a másik meg hogy azt mondod kérsz reggelire 600 forintot ( mini az olyan 500 valamennyi) és veszel eggyel.
2012. febr. 1. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
*nőgyógyász
2012. febr. 1. 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hány éves vagy, a testméreteidet, hogy szűz vagy-e még stb. Én is a tampont támogatom, gyűlöltem a betétet. Mondd meg anyukádnak, hogy szorongsz ha betéttel vagy, a mini tampon nem lyukaszt ki ha ésszerűen használod. De ha félsz mit fog szólni, ne vegyél a tudta nélkül, biztos bepánikolna, ha meglátná. Én már 1 éve tamponnal vagyok, de anyám még mindig nem tudja, nem is kell tudnia róla, bár nekem könnyű, mert nekem van pénzem rá. Nyugodtan szólj neki, ha szeret, csak megérti. A végén még te beszélheted rá őt, hogy használjon ő is tampont, mert a sokkal jobb :)
2012. febr. 15. 09:56
 8/11 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok és nem vagyok szűz.

a tampont már amugy kipróbáltam és azért is tartom jobbnak mint a betétet mert úgy nem áztam át és szerintem az úgy tisztább is meg jobb...

anyukám is régen használt tampont de neki fájt a hasa tőle, ezért nem szereti.

2012. febr. 16. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
18 éves vagy. Itt szerintem a válaszolók 100 %-a arra gondolt engem is beleértve hogy 14 év alatti vagy. 18 éves vagy, nem vagy szűz. Akkor mi a francot foglalkozol azzal, hogy mit mond anyád? Legyél önálló. 18 évesen még mindig anyád mondja meg, hogy mit használj mikor elvileg már el kéne tudnod határoznod magad.
2012. febr. 16. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:

csak nem akarom hogy balhézzon ez miatt, csak ennyi

de mindegy

köszi a válaszokat

2012. febr. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!