Valaki használt már Libresse Ultra String tangához való eü betétet? Mi a tapasztalat?
Úgy alakult, hogy muszáj tangát felvennem. Viszont megvan, de mivel nem használok tampont vettem egy csomag tngához való betétet, de ezzel a fajtával nincs semmi tapasztalatom. Szal arra lennék kíváncsi, h mennyire hatékony, jól tartja e a cuccot, milyen időközönként célszerű csrélni(kevés csepp van a csomagon), ezért mennyit vigyek plusszba magammal? Van e valami hátulütője, amivel vigyázni kell?(pl elmozdul, összegyűrődik, ilyesmi)
Holnap ilyen 6körül indulunk, szal ha addig kapnék némi infot személyes tapasztalatokról, nagyon örülnék neki. Tudom, h minden csajnál más és más, és nekem kell kitapasztalni, de azért körvonalakban lenne valami képem róla. Jah, a másik meg, h ritkán hordok tangát,úgyhogy belejönni sem tudok majd nagyon a tangás betét "rejtelmeibe"..:)
Elso vagyok
Latjatok ennyire kulonbozoek vagyunk, van akinek bejon van akinek nem. Szerintem probald ki Kerdezo aztan majd kiderul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!