Ki használt már emberen kék Lukács krémet? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 06:37
2/7 anonim válasza:
Ha nem használtál, próbáld ki és áldani fogod a nevét ! Igen büszke vagyok arra, hogy a mi falunkban kezdte meg a gyógyszerészünk a pályáját! Nagy tudásu, tapasztalt kutató gyógyszerész lett aki az életét az emberekért éli ! Csak ajánlani tudom, és nem fog csalatkozni aki termékét használja! Megjegyzem, sem rokona, sem menedzsere nem vagyok, csak Nemesdéden lakom !
3/7 homo ludensz válasza:
Írjátok meg már hogy mire való!
4/7 anonim válasza:
Én a kutyának kaptam, de hallottam állatorvosok is használják, mármint magukon. Kipróbáltam, egy csodaszer.
5/7 homo ludensz válasza:
Közben megkerestem a Lukács honlapját és az a gyanúm hogy megint a multik érdekeit sértené ha embereken is alkalmazható gyógykrémmé minősítenék. Nem ő lenne az első akinek szélmalom harcot kell vívnia az óriási ipari és gazdasági háttérrel bíró nagy "méregkeverőkkel".
6/7 anonim válasza:
A Lukács honlapján vannak termékei, de nem Ő üzemelteti, eladta a jogot pár évre, mert hát a pénz nagy úr és kellett a fejlesztésekhez! Egyébbként igaz az eőttem szóló üzenete! Sok a gáncsoskodó hivatal és így olcsóbb volt bevezetni a termékeket, de nagyon jók, most is csak azt írom, egy próbát megér és nem fogtok csalódni!
7/7 anonim válasza:
Állatorvos adta a kutyánknak.
Nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!