Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már tampont szeretnék betét helyett? Nem tudom mit mondana ha ezt megtudná, lehet hogy nem örülne neki vagy nem tudom.
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 13:34
11/11 anonim válasza:
Hát bocsi, de én is azt hittem, hogy kb 14 vagy. Nem lázítani akarlak, de ha már ennyi idős vagy, anyudnak semmi beleszólása nincsen, attól hogy neki fájt a hasa, neked még nem fog. És ha már nem vagy szűz, akkor nyilván nem is lyukaszthat ki a tampon. Amúgy ha ennyire nincs pénzed, menj nyári munkára, jól fog jönni, ha már leérettségiztél, és főleg ilyenkor nagyon kéne hogy legyen saját pénzed, hogy önállósodj, és ne kelljen anyádtól olyasmire engedélyt kérni, amibe abszolút nincs beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!