Miért csak részegen érzem jól magamat?
Figyelt kérdés
Mindent és mindenkit utálok, de részegen ez megváltozik. Anyámmal utálok együtt lenni (nem tudom miért), de részegen még verseket is írok neki, ilyenkor imádom őt, és az egész világot. Mit tegyek, hogy ez józanul is meglegyen? Mert ha józan vagyok, unalmas minden és színtelen az életem...2018. dec. 4. 11:34
1/6 anonim 

válasza:

Tűzz ki magad elé valami motiváló célt, alakíts ki kapcsolatokat, járj társaságba, érezd hasznosnak magad.
2/6 A kérdező kommentje:
Akármit próbáltam, nem jött össze...
2018. dec. 4. 11:44
3/6 anonim 

válasza:

áh, én meg még részegen se érzem jól magam, csak álmosnak, szal nem is tudom mit írjak...légy szerelmes:)
4/6 anonim 

válasza:

Olyanokkal kéne körülvenned magad, amilyen te vagy (legbelül, valójában). Hirtelen elmúlna ez, hogy alibi kelljen megnyílni.
5/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe voltam mint te,de ahogy az első is mondta,nekem is volt egy motivációs célom.,a katonaság.Azóta sokkal jobb a közérzetem,és jobban látom a világot,nagyon jót tett velem a kiképzés mikor 2,5 hónapra hasonló kaliberű emberekkel zártak össze,azóta jobban megnyílok.Neked is legyen valami célod,az alkoholba menekülni ezért nagyon nagy butaság,anélkül is jól kéne érezned magad,keress egy hozzád hasonló emberekből álló társaságot vagy valami :)
6/6 A kérdező kommentje:
Még egy olyan, mint én, nincs.
2018. dec. 29. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!