Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség rosszzul érzem...

Segítség rosszzul érzem magamat! Mitől van ez?

Figyelt kérdés
1 hete voltam dokinál..azt mondta menjek tappenzre virus kezdetk betegsége, irt fel xiloxot is...a tüneteim fáradtság fefájás minden nap, végtag fájdaomak gyengeség érzet.kicsit szem fájás is...( sokat nyomom a telwfont sokat dolgoztam a héten idegeskedő típus is vagyok félek hipohonder is vagyok) mindig a legrosszabbra gondolok h nincs e agyrákom leukémia stb kullancs csipes is eszembe jutott de semmi csipes foltom nincs félek! Még csak 20 éves vagyok :(
2015. aug. 29. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor járj kivizsgálásokra, orvosokhoz, hogy biztos legyél benne. Nem akarlak megbántani de itt írhat neked olyan is aki egyáltalán nem ért hozzá és csak be akar szopatni
2015. aug. 29. 14:53
 2/4 anonim válasza:
Ismerős, én is feleslegesen szoktam pánikolni, de nyugodj meg, szerintem csak ki vagy merülve. dolgozó ember vagy, a telefonnal is fárasztod a szemed. Csinálj egy olyan napot, amikor kikapcsolsz mindent, beleértve az agyadat is. Hagyd az elektronikai cikkeket, menj el sétálni egyet, teázz, menj valamerre a barátaiddal, csinálj valami olyan programot, ahol nem kap helyet az okostelefon, laptop, tablet, tv. Minden rendbe fog jönni, ne stresszelj rá, próbálj megnyugodni! :)
2015. aug. 29. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Pl voltam tükrözésen hasi fájdalmaim is vannak minden nap szinte annyit mondtak semmit. Nem talaltak tobbszor voltam korhazban belso okok ennyit mondott a doki dieta..:( életkedvem is 0
2015. aug. 29. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm 2 éve járta az orvosokat, míg ebben az évben megtudták mi baja van. Folyton fájt a feje, sokszor vérzett az orra is. Kiderült, hogy vastúltengése van vagy mi.
2015. aug. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!