Segítség rosszzul érzem magamat! Mitől van ez?
Figyelt kérdés
1 hete voltam dokinál..azt mondta menjek tappenzre virus kezdetk betegsége, irt fel xiloxot is...a tüneteim fáradtság fefájás minden nap, végtag fájdaomak gyengeség érzet.kicsit szem fájás is...( sokat nyomom a telwfont sokat dolgoztam a héten idegeskedő típus is vagyok félek hipohonder is vagyok) mindig a legrosszabbra gondolok h nincs e agyrákom leukémia stb kullancs csipes is eszembe jutott de semmi csipes foltom nincs félek! Még csak 20 éves vagyok :(2015. aug. 29. 14:43
1/4 anonim 

válasza:

Akkor járj kivizsgálásokra, orvosokhoz, hogy biztos legyél benne. Nem akarlak megbántani de itt írhat neked olyan is aki egyáltalán nem ért hozzá és csak be akar szopatni
2/4 anonim válasza:
Ismerős, én is feleslegesen szoktam pánikolni, de nyugodj meg, szerintem csak ki vagy merülve. dolgozó ember vagy, a telefonnal is fárasztod a szemed. Csinálj egy olyan napot, amikor kikapcsolsz mindent, beleértve az agyadat is. Hagyd az elektronikai cikkeket, menj el sétálni egyet, teázz, menj valamerre a barátaiddal, csinálj valami olyan programot, ahol nem kap helyet az okostelefon, laptop, tablet, tv. Minden rendbe fog jönni, ne stresszelj rá, próbálj megnyugodni! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Pl voltam tükrözésen hasi fájdalmaim is vannak minden nap szinte annyit mondtak semmit. Nem talaltak tobbszor voltam korhazban belso okok ennyit mondott a doki dieta..:( életkedvem is 0
2015. aug. 29. 14:56
4/4 anonim 

válasza:

Egyik barátnőm 2 éve járta az orvosokat, míg ebben az évben megtudták mi baja van. Folyton fájt a feje, sokszor vérzett az orra is. Kiderült, hogy vastúltengése van vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!